Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 14°C | 23°C Még több cikk.

Kit lehet megtalálni?

Vezetők nélkül maradt a győri városháza – írtuk lapunk tegnapi számában annak kapcsán, hogy a polgármester parlamenti képviselői elfoglaltsága, három alpolgármester hivatalos, szakmai utazás miatt, a jegyző szintén hivatalos munkája okán nem tartózkodott a városban.

Azt is írtuk, teljes döntési joggal felruházva viszont elérhető volt a társadalmi megbízatású alpolgármester. (Igaz, a cím végére egy kérdőjel kívánkozott volna...)
Balogh József polgármester tegnap már korán reggel „bejelentkezett” hivatalában, s azzal együtt szerkesztőségünkben, hogy elmondja: „üzemképes” a városháza... Igazából nem írásunk hangvételével van kifogása, csupán azt nem érti, miért lett ez sajtótéma. (Írásunk olvasói észrevételre reagált.)
Balogh József szerint az ilyen eset – mármint hogy egy önkormányzat vezetői közül átmeneti, rövid időre többen is távol vannak, ám döntési jogkörrel mindig elérhető valaki a hivatalban – másutt is természetszerűen előfordul. Példája szerint a megyeházán még gyakrabban is, mint a városnál.
Próbáltuk erről a megyei közgyűlés elnökének véleményét is kikérni, ám délelőtt hivatalában (bent volt) nem tudták elfoglaltsága miatt kapcsolni, később pedig azt a választ kaptuk, az elnök úr ezen a napon már nem elérhető...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lovászpatona számokban

Tovább olvasom