Délmagyar logó

2016. 12. 07. szerda - Ambrus -5°C | 3°C

Kitüntetések augusztus 20. alkalmából

Az erdészeti felsőoktatás területén több mint negyedszázada végzett, nemzetközi elismertségű szakmai munkásságáért, a felsőoktatási integráció megvalósításában szerzett érdemeiért augusztus 20. alkalmából a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjével tüntették ki dr. Koloszár Józsefet, a mezőgazdasági tudomány kandidátusát, a Nyugat-Magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Kara tanszékvezető egyetemi tanárát.
A Magyar Köztársaság elnöke a miniszterelnök előterjesztésére kimagasló szakmai munkája elismeréséül a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje kitüntetést adományozta dr. Verő József soproni akadémikusnak, a Nyugat-Magyarországi Egyetem intézetigazgató-helyettesének, egyetemi tanárnak.

A Magyar Köztársaság elnöke az oktatási miniszter előterjesztésére a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta dr. Kőhalmy Tamásnak, a Nyugat-Magyarországi Egyetem egyetemi tanárának, a mezőgazdasági tudomány doktorának.
Trefort Ágoston-díjat kapott Annási Ferenc, a Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Intézet volt igazgatója. A Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetést Tamás Zoltánné, a nagyszentjánosi Hunyadi Mátyás Általános Iskola igazgatója vehette át. A kitüntetéseket a budapesti Néprajzi Múzeumban Magyar Bálint oktatási miniszter nyújtotta át.

A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést kapta több évtizedes ápolói munkája, az ápolási osztály megszervezésében, az idős betegek gondozásában végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Pilt Zoltánné, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház ápolási igazgatója.

A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje katonai tagozata kitüntetést kapta beosztásában huzamos időn át végzett tevékenysége elismeréseként Tukovics János tűzoltó ezredes, Mosonmagyaróvár Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltósága parancsnoka.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mire jók az őssejtek?

Tovább olvasom