Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Kitüntetések sportújságíróknak

Kocsis L. Mihály, Kristóf Lajos és Török László kapott Életműdíjat a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) Világnapi ünnepségén szombaton.
Világnapi elismerésben részesült Ághassi Kovács Attila (index.hu), Tóth Gábor (Vas Népe), Vajda György (Nemzeti Sport), Virányi Zsolt (MTVA) és a FourFourTwo magazin szerkesztősége.

A Feleki-díjat Gundel Takács Gábornak (MTVA) és Lantos Gábornak (Magyar Rádió) ítélte az MSÚSZ elnöksége - ők nem tudtak megjelenni az eseményen, az elismerést később veszik át.

Az MSÚSZ Nívódíj-pályázatának eredményhirdetésére is ezúttal került sor.

A díjazottak:
Írott sajtó kategóriában nívódíjas lett Csurka Gergely (Nemzeti Sport) az Egy világbajnok halálára című írásáért. Elnökségi elismerő oklevelet kapott Szöllősi György, az FFT főszerkesztője és Bodnár Zalán, az FFT munkatársa a pályázatra beküldött anyagaik magas színvonaláért, Hegyi Iván, a Népszabadság sportrovatának vezetője az Örök rangadók című sorozatáért és Ághassi Kovács Attila, az Index munkatársa a brit olimpiai csapatban dolgozó magyar edzőkről írott sorozatáért.

Fotó kategóriában nívódíjat Mirkó István (Nemzeti Sport), elnökségi elismerő oklevelet pedig Székely-Nagy Katalin (Navigátor Média) és Illyés Tibor (MTVA) kapott.

A sportkönyv kategória nívódíját Dénes Tamás és Sándor Mihály kapta a Bajnok-csapat! című könyvért. Elnökségi elismerő oklevelet adtak át a Dénes Tamás, Hegyi Iván, Lakat T. Károly szerzőtriónak a Királyok, hercegek, grófok című könyvért.

Az ünnepség délelőttjén rendezett Hoffer Kupa kispályás labdarúgó-tornát a Kelet-Magyarország csapata nyerte a Nemzeti Sport egyéni és csapatjáték rovatának gárdája előtt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Buli közben, a diszkóban halt meg a DJ

Éjszaka rosszul lett a kiskunmajsai szórakozóhelyre baráti találkozóra érkező 53 éves férfi, és a… Tovább olvasom