Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 24°C Még több cikk.

Kiválóak a kiválóságért

A Pannon-Work rt. – a nemzeti minőségdíjas Sapu Bt. megtisztelő felkérése és javaslata nyomán idén megcélozza az „Elkötelezettség a kiválóságért 2006” díjat.

A Pannon-Work rt. – a nemzeti minőségdíjas Sapu Bt. megtisztelő felkérése és javaslata nyomán idén megcélozza az „Elkötelezettség a kiválóságért 2006" díjat, ami az első lépcső Európa előszobájában. (Megyénkből ezt az utat választotta egy másik kisalföldi Presztízs-díjas vállalkozás, a Borsodi Műhely Kft. is.)

Mint a Presztízs-díjas cégtől megtudtuk, fejlesztési folyamatról van szó,  amiben a program során a mentor Sapu Bt. és külső minőségügyi tanácsadók segítik őket. A program komolyságát jelzi, hogy a részvétel 600.000 forintos nevezési díjjal jár. A Pannon-Worknél biztosak abban, hogy ez egy gyorsan megtérülő befektetés, a díj elnyerésével járó jobb megítélésnél és javuló presztízsnél ugyanis többet ér az, hogy az elkövetkező hónapokban rendkívül sokat fog fejlődni a cég. A fejlesztést természetesen nem hagyják abba az első Kiválóság Díj elnyerésével – a Pannon-Work Rt. célja, hogy még az euró hazai bevezetése előtt a Sapu Bt.-hez hasonlóan megszerezze a Nemzeti Minőségi Díjat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Láthatatlan és elháríthatatlan rakétát teszteltek Iránban

Irán sikeres kísérletet hajtott végre radar által nem érzékelhető, egyszerre több célpont ellen is… Tovább olvasom