Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Koalíciós egyeztetés

Megkezdődött a koalíciós pártok egyeztetése tegnap Balaton-

őszödön. Az egyeztetésen részt vesznek a kormány tagjai, valamint az MSZP és az SZDSZ vezetői és szakértői. A tárgyalások a balatonőszödi kormányüdülőben péntek délutánig tartanak.

Kecskemét: fellebbezés

Mivel a fellebbezések miatt a területi választási bizottság után a megyei bíróság elé is kerülhet a választási bizottság szerdai döntése, nem lehet tudni, hogy ha a jelenlegi döntés érvényben marad, május 7-én meg lehet-e ismételni a választás második fordulóját Kecskeméten – közölte Nyirádi Judit, Kecskemét aljegyzője tegnap.

Mikola: fel sem merült

a lemondás gondolata


Mikola István csütörtökön elmondta: fel sem merült benne a gondolat, hogy lemondjon mandátumáról. A Fidesz volt kormányfőhelyettes-jelöltje „kacsának” minősítette azokat a napokban napvilágot látott értesüléseket, miszerint lemondana megszerzett parlamenti mandátumáról.

Külföldi szavazatok

Csütörtökön éjfélig kell megérkeznie a külképviseletekről a szavazóurnáknak Budapestre, ezt követően az Országos Választási Bizottság (OVB) pénteken délután szétválogatja a szavazólapokat.

MSZP-szavazólapminta

Az MSZP szavazólapmintát is tartalmazó szórólapjai nem voltak alkalmasak a választópolgárok megtévesztésére; a szórólapok és a választási értesítő együttes kézbesítése pedig nem bizonyított – hagyta helyben az Országos Választási Bizottság döntését a Legfelsőbb Bíróság tegnap. (mti).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milyen a város kulturális élete?

Tovább olvasom