Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 24°C Még több cikk.

Kommunisták támadják Kovacsicsot

A Magyar Kommunista Megújulás Mozgalom a polgármesterjelöltek tisztaságát megvizsgálná.
– Bakó Ferencnek 350 ajánlószelvényre lett volna még szüksége ahhoz, hogy indulni tudjon a polgármesteri címért az önkormányzati választáson – jelentette be sajtótájékoztatóján a Magyar Kommunista Munkáspárt győri elnöke, Markó Gábor. A tájékoztatón elmondta a pártelnök, hogy a szervezetükhöz csatlakozott a Magyar Kommunista Megújulás Mozgalom, amelynek vezetője Maszlov Péter. A szövetség hat körzetben tud képviselőjelöltet indítani, így városi listát állíthatnak.

A szövetség magára vállalta, hogy mindegyik polgármesterjelölt tisztaságát megvizsgálja, mert egyikükkel sem tudnak azonosulni a kommunista elvet valló szervezetek. Mint azt Maszlov Péter kijelentette: első körben – az általuk csak burzsoá jelöltként emlegetett – Kovacsics Imre független polgármesterjelöltet vizsgálták, s olyan dolgokra akadtak, amit közhírré kell tenniük. Ezért terjesztik azt a 4 ezer szórólapot, melyen Kovacsics vagyonszerzését tárják a választók elé. A röplapon fényképeket közölnek a független jelölt győrújbaráti villájáról.
– Nem hisszük el, hogy a felső burzsoázia tagjaként az egyszerű emberek érdekeit képviseli. A független jelölt korábban adyvárosi lakásról beszélt, valójában azonban egy százötvenmilliós luxusvillát tart fenn. A közgyűlésbe szociálisan érzékeny embereknek kell bejutni – hangsúlyozta a Kommunista Megújulás Mozgalom vezetője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életem első önálló kiállítása

A soproni Gyermek- és Ifjúsági Központban szombattól szeptember 21-ig az Életem első önálló… Tovább olvasom