Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

Könyvajánló: Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő?

Humorral, élcelődéssel fűszerezte legújabb könyvét Allan és Barbara Pease, a Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők? világsikerű könyv szerzőpárosa, akiknek a „Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő?” címmel megjelent kötetét Magyarországon a Park Kiadó jelentette meg.

„A nők túlhajszolják magukat, gyakran dühösek, és egyre magányosabbak. A férfiak úgy érzik, a nők női gondolkodást és viselkedést várnak el tőlük. Valamennyien elvesztettük a fejünket. Ez a könyv olyan térképet kíván az olvasó kezébe adni, amely átsegít a kapcsolatok útvesztőin, és megmutatja a sikertelen rajtokat, a trükkös kanyarokat, a zsákutcákat" – írja Allan és Barbara Pease a Park Kiadó gondozásában a hétköznapi pszichológia sorozat 50. köteteként megjelent Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? című könyv szerzőpárosa.

A házaspár  tudományos alapossággal, különböző országokból, kultúrákból hozott esettanulmányokkal szembesíti az olvasót mindazzal, ami a férfi és a női nemet megkölönbözteti. Humorral átszőtt mondataik a XXI. századi nemek közötti harcra is magyarázatot adnak, de ami ennél is fontosabb, megoldást is kínálnak. Bár tapasztalataik szerint az önismereti könyvek nagyrészt a nőknek nyújtanak segítséget – merthogy ők olvassák el –, a szerzőpáros ajánlja a kötetet a férfiaknak is, akik segítségükkel kiegyensúlyozottabb partnerkapcsolatban reménykedhetnek.

N. M.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vezetékesről olcsóbb lesz a Westel mobil hívása

A Hírközlési Döntőbizottság (HDB) döntése értelmében mintegy tíz százalékkal… Tovább olvasom