Délmagyar logó

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 10°C | 20°C Még több cikk.

Könyvelői Klub

Győr. A könyvelői felelősségbiztosításról és a számviteli bizonylatok könyveléséről, kezeléséről hangzik el előadás holnap délután két órakor a megyei iparkamara székházában (Szent István út 10/A). A belépés díjtalan.

Véradás

Győr. A hittudományi főiskola hallgatóit és dolgozóit várják véradásra a Regionális Vérellátó Központban (Magyar u. 8.) holnap reggel nyolc órától.
Farád. Ferézises véradásra várják a helyieket holnap; gyülekező a polgármesteri hivatal előtt reggel 8 órakor.

Fórum Likócson

Győr. A Likócsi Részönkormányzat és Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata lakossági fórumot tart holnap délután öt órától a likócsi közösségi házban.

Peremkerületi

találkozó


Győr. A Győr-szigetiek Idősek Klubja és a pinnyédi nyugdíjasok mutatkoznak be holnap délután három órától a „Peremkerületek találkozóján”, a ménfőcsanaki Bezerédj-kastélyban. A kulturális műsorok után négy órakor Szabady János ménfőcsanaki és Zsebedics József győr-szigeti kanonok könyvbemutatóval egybekötött helytörténeti előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyibe kerül a férfierő?

A férfi számára a potencia és persze az impotencia is központi kérdés, hiszen a nemi képesség a férfiasság jelképe. Enélkül a férfi értéktelennek, sőt, természetellenesnek képzeli magát. Utánajártunk, mennyiben pénzkérdés a potencia, s mennyibe is kerül a férfiasság. Becslések szerint a 20 és 60 év közötti férfiak mintegy 35–55 százalékának vannak potenciazavarai. Tovább olvasom