Délmagyar logó

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -3°C | 4°C Még több cikk.

Könyvtelen kiállítás

Nem készült el a megyekönyv az Utazás 2004 Kiállításra. Az újabb csúszás oka, hogy néhány hibát korrigálni kellett. Könyv azért lesz valamikor, s még az is lehetséges, hogy az erre szánt 19 millió forintból marad valamennyi.
Az ígéretek ellenére nem készült el a megyekönyv az Utazás 2004 Kiállításra sem. Legutóbb januárban Ivanics Ferenc megyei alelnök, a feladat felelőse elismerte: valóban már két éve készül a minőségi kiadvány, s többször csúszott a megjelenés. Azt is ígérte viszont, hogy a márciusi utazáskiállításra kiadják a könyvet.

A Budapesten rendezett, vasárnappal zárult szakkiállításon a megye is bemutatkozott, csakhogy nem a könyvvel, mert az nem készült el. A csúszás okairól Ivanics Ferenc röviden azt mondta, hibákat kellett még korrigálni. A kiadvány már csak a nyomtatásra vár.

A könyvet azért övezi nagyobb figyelem, mert az átlagosnál sokkal több pénzt költhetnek a megjelentetésére. A megyei közgyűlés 2002. novemberi ülésén 15 millió forintot szavazott meg a korábban már megítélt 4 millió mellé, összesen tehát 19 milliót. Az eddig elkészült anyagokért, azok (többszöri) fordításáért és az előkészítő munkáért körülbelül 7 és fél millió forintot fizettek ki, a nyomdai munkák várhatóan ugyanannyiba kerülnek.

Ez 15 millió forint, a maradék négymillió sorsáról az április 23-i közgyűlésen döntenek. Az újabb ígéret arról szól, májusra vagy legkésőbb a könyvhétre meglesz a könyv...

Másik kiadvánnyal

Győr-Moson-Sopron megye az Utazás 2004 Kiállításon a nyugat-dunántúli standok egyikén mutatkozott be. Több száz látogatót regisztráltak, a legtöbben a győri termálfürdő, illetve a soproni látnivalók iránt érdeklődtek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ösztöndíjátadás

Mosonmagyaróvár. A Magyar Szocialista Párt mosonmagyar-

óvári szervezetének kezelésében… Tovább olvasom