Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Környezetvédelem a világhálón

A Reflex Környezetvédő Egyesület környezetvédelmi adatbázisa most már a világhálón is elérhető.
Népszerű és hasznos a Reflex Infolánc. Az egyesület internetes környezetvédelmi adatbázisa a www.infolink.hu és a www. envinfolink.com honlapon érhető el.

Az Infolánc környezetvédelmi honlap évekkel ezelőtt Nagy Péter ötlete alapján, a Reflex Környezetvédő Egyesület közreműködésével készült. Az internetes oldal célja, hogy a régióban élőknek, önkormányzatoknak, civil szervezeteknek nagyobb lehetőséget biztosítson az őket és a környezetüket érintő döntések meghozatalában. Ahogy a reflexes programvezető elmondta: a napokban jelentős, több mint 40 millió forintos fejlesztési szakasz zárult le a honlap történetében. Ebben a közel egy évben az Észak-dunántúli Környezetvédelmi Felügyelőség volt az Infolánc gazdája.

– Az Infoláncot szakmailag nagyra értékelik, így a jövőben további fejlesztéseket tervezhetünk. Az eddig Nyugat-Dunántúlra vonatkozó adatbázisunkat a teljes magyar–szlovák határtérségre is kiterjesztenénk – nyilatkozta Nagy Péter. – Partnereivel együttműködve ismét a Reflex lesz a projektgazda. Már másfél millió forintot nyertünk a program-előkészítésre, és amint a szlovák–magyar környezetvédelmi vegyes bizottság „rábólint", jövő tavasszal indulhat is a nagyprojekt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Úszva gyógyulnak a Gézengúz Házban

Tavasz óta új helyen fogadja a születési károsult babákat és szüleiket a győri Gézengúz Alapítvány.… Tovább olvasom