Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Környezetvédelmi

program:

újabb csatlakozók

Az ÖkoBusinessPlan programot Győr és Bécs még 2002-ben közösen hozta létre, célja a környezetvédelmi tanácsadás. Ezáltal támogatja az üzemeket, az intézményeket, a lakosokat.
Létrejött az ÖkoBusiness Consulting Iroda is dr. Ottófi Rudolf egyetemi docens vezetésével. (Győrött a Honvéd liget 1. szám alatt működik, a 96/500-445-ös számon érhető el.) Fő szakmai területei közé tartozik a környezetvédelmi szakemberek képzése, a hulladékcsökkentés, a környezetkímélő energiafelhasználás.
A folytatódó projekthez újonnan csatlakozott szervezetek tegnap írták alá az együttműködésről szóló megállapodást. Tóth Béla, az irodát működtető Constructor Kft. ügyvezető igazgatójaként, a civileket képviselve Gönczi Zsolt, a Sikeres Győrért Társaság elnöke és a megyei kereskedelmi és iparkamara alelnöke, Prohászka Rajmund helyezte kézjegyét a dokumentumra.
A megállapodás szerint az ÖkoBusiness Consulting Iroda a kamara székházában ingyenes tanácsadásokat tart kis- és középvállalkozásoknak. Erről érdeklődni a 96/520-202-es számon lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Augusztustól indul felfelé a gázár

A gáz fogyasztói ára fogyasztással súlyozottan átlagosan 27 százalékkal emelkedik augusztus… Tovább olvasom