Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Korszakváltók Bécsben a kamara vendégeiként

Az osztrák gazdasági kamara meghívására a győri székhelyű Korszakváltó-csoport Bécsben vendégeskedett. Szük Norbert pingvineket ábrázoló képét adták át meghívójuknak cserébe a gesztusért.
A bécsi Herrengasse 10. már régen látott ilyen színpompás kiállítást – jegyezte meg az épületben működő klub elnöke, Peter Fürst úr, mikor átadta a szót Frau Zwazlnak, a gazdasági kamara tartományi elnökének, és dr. Fónagy Zoltánnak, a Collegium Hungaricum igazgatójának. A Korszakváltó-csoport tagjai célul tűzték ki, hogy a művészetet közel viszik az emberekhez. Ehhez minden eszközt megragadnak, legyen szó óriásképekről vagy éppen rendhagyó tárlatokról. A bécsi delegációban ott volt Aknay János, Bán Roland, Csizmadia István, ef. Zámbó István, Győrffy Sándor, Hefter László, Horváth László, Juhos Kiss Sándor, Korompáky Sándor, Kőrösi Pap Kálmán, Malasits Zsolt, Mengyán András, Nagy Gábor, Papp Norbert, Póda Ká-

roly és Szurcsik József is.
A Korszakváltó-csoport alig tért haza, máris új attrakciót hoztak létre: július elején az első boroshordófestő-fesztivált rendezték meg Győrújbaráton.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogathajtók Fertődön

Lovassport

Július 15. és 17. között rendezik meg Fertődön az országos A kategóriás… Tovább olvasom