Délmagyar logó

2018. 11. 20. kedd - Jolán 2°C | 8°C Még több cikk.

Kósa: A kormány figyeltetni akarja a teljes politikai elitet

Kósa Lajos nyilvánvalónak tartja, hogy a kormányzatnak adatok kellenek az önkormányzatoknál, területfejlesztési tanácsoknál, közigazgatási hivataloknál dolgozó politikusokról.
A Fidesz alelnöke a Független Hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta: a kormány arra készül, hogy a titkosszolgálatokkal a teljes magyar politikai elitet megfigyeltesse.

Debrecen fideszes polgármestre az ügyben hétfőn interpellálja a titokminisztert a parlamentben. Az ügy kapcsán szombaton úgy nyilatkozott, hogy a kormány 134 politikusnak küldte meg azt a dokumentumot, amelyben rögzítik: ezentúl úgyneveztett objektum védelemben részesítik az önkormányzatokat, területfejlesztési tanácsokat és a közigazgatási hivatalokat.

Kósa szerint nyilvánvaló, hogy a kormánynak adatok kellenek az itt dolgozó politikusokról. A Fidesz országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, a kormány ezzel túlterjeszkedett a nemzetbiztonsági törvény adta felhatalmazásán. A politikus kijelentette: ez a demokrácia vége, a kormány megbukott politikai értelemben és most a titkos szolgálatokkal akarja a hatalmát biztosítani.

Olvasóink írták

 • 7. matriné 2008. április 21. 07:42
  „Nagyaon helyes! De mi van akkor, ha a saját emberei kerűlnek a látószögbe? Ja, hogy vannak kivételek. Mert ugye "amit szabad Jupiternek azt nem szabad az ökörnek"!Ezért válassza mindig a kormány a pribéketi a hatósági posztokra. Ez egy sajátságos "hűbéri kaszt" rendszer!Persze a vak nem lát a süket nem hall a bőlcs meg nem beszél róla!”
 • 6. egy lefasisztázott baloldali 2008. április 20. 23:36
  „Az összes MSZP-és csalót hallgassátok le! Ne nyúlják le az adófizetők pénzét!”
 • 5. Fercsi 2008. április 20. 11:54
  „Aki azt hiszi, hogy eddig nem hallgatták le telefonbeszélgetéseit, az nagyon téved! Ez semmi más, csak az emberek megfélemlítése! Sz@rják össze magukat!”
 • 4. Feri 2008. április 20. 10:13
  „Tényleg nem érzitek az ügynek a súlyát?! Szeretett miniszterelnökötök a ti jóváhagyásotokkal mindent megcsinálhat?! Tapsoljatok, örüljetek! Ez aztán a demokratikus döntés! Még a nemzetbiztonsági bizottságot is kihagyták belőle.
  Egy idióta irányítja az országot saját kedvére, és még most is van, aki tapsol és az ellenzéket szidja ezen ügyek miatt.
  Gratulálok az éles eszetekért. Vagy amit a ti vezéretek csinál az csak jó lehet? saját vélemény nincs?”
 • 3. megfigyelő 2008. április 20. 10:03
  „Kósa úr megcáfolja a mondást, hogy ugyanabba a folyóba kétszer nem lehet belelépni. Már egyszer valóban érte ilyen vád a kormányt, igaza van egalnak,de sajnos többet akkor sem figyeltek ki, mint Deutsch úr anyukájának a nevét. Sajnos egy ilyen fontos adatot én már rég elfelejtettem. Mi van még a tarsolyukban fideszes urak? Aztán még azt mondják, hogy Kósa Lajos jobb lesz miniszterelnöknek. Egy csudát! Orbán közt. elnök akar lenni, ezért mondom egyik 19, másik 1 híján 2o.”
 • 2. egal 2008. április 19. 19:53
  „Mintha lett volna pár évvel ezelőtt is iyen megfigyelési ügy....akkor Deutsch állt elő ezzel a témával.”
 • 1. Kért Elek 2008. április 19. 19:52
  „Kósa úr, tán csak nincs valami takargatni való !

  .. ..Akkor jöttek a fekete autóval, és vittek...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétezer liter gázolaj folyt a sínek közé Zalaszentivánon

Megsérült egy M41-es típusú dízelmozdony üzemanyagtartálya a zalaszentiváni vasútállomáson, és… Tovább olvasom