Délmagyar logó

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 11°C | 21°C Még több cikk.

Kósa: egy demokratikus országban nincs helye az MSZP-nek

A Fidesz alelnöke szerint "politikai bűnözők vannak a szocialisták között".
Kósa Lajos szerint "politikai bűnözők vannak a szocialisták között", s amíg ezt az MSZP nem tisztázza, addig nem lehet demokratikus és "normális" pártnak tekinteni. "Egy demokratikus országban nincs helye az MSZP-nek" - mondta a Fidesz alelnöke csütörtök reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

A fideszes országgyűlési képviselőt, Debrecen polgármesterét annak kapcsán kérdezték, hogy az M1 szerda esti Híradójában - egy a birtokukba került három évvel ezelőtti rendőrségi dokumentumra hivatkozva - azt közölték: Portik Tamás, az 1990-es évek olajszőkítési ügyleteiről ismert Energol Rt. egykori igazgatója állhatott a Kósa Lajos ellen a 2010-es országgyűlési választások előtt indult lejárató akció mögött.

Egy hónappal a 2010-es országgyűlési képviselő-választások előtt került fel az internetre az a videofelvétel, amelyben egy férfi vesztegetéssel vádolta meg Kósa Lajost. A felvételen szereplő férfi később azt mondta, hogy NBH-sok (Nemzetbiztonsági Hivatal) kényszerítették a szöveg felolvasására. Az ügyben nyomozás is indult, amelyet felfüggesztettek. Az ügy aktáit idén februárban újra elővették - mondták el a hírműsorban.

Bagoly Bettina szóvivő, Fővárosi Főügyészség a Híradónak azt mondta: "az ügyben kényszerítés bűntettének gyanúja miatt időközben újraindult nyomozás április 26-ától fokozott ügyészi felügyelet mellett folyik. Az eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda bűnszervezetek elleni osztálya folytatja, jelenleg ismeretlen tettes ellen".

Kósa Lajos a Kossuth Rádióban elmondta, hogy a felvételen látható emberrel soha nem találkozott, nem is ismeri. Kósa Lajos szerint látszik a felvételen, hogy kényszer hatására készült el.

"A szándék kétségtelen, a kivitelezés nagyon amatőr" - jegyezte meg. Kijelentette: kiderült, hogy egy maffiabaloldal van Magyarországon, amelynek tagjai minden eszközt, "csalást, lopást" igénybe vettek, hogy megtartsák hatalmukat.

Olvasóink írták

53 hozzászólás
 • 53. smalltown 2013. május 04. 02:48
  „Kosa te hulye vagy!”
 • 52. kontrapista 2013. május 03. 19:46
  „46.X_Y
  " Ezek után nem sok jogod van bármit is mondanod bármely politikai pártra..."
  Nagyra nőttél, vagy csak görbetükörbe súgja a hamis magabiztosságot ?”
 • 51. szpalika 2013. május 03. 18:20
  „HÚJ de jó mondta.”
 • 50. studyfy 2013. május 03. 15:53
  „40. lukrecia
  Most is mellébeszélsz. A kérdésre válaszoljál!”
 • 49. csonakos 2013. május 03. 15:35
  „Ej, ejj! Hát senkit nem zavar, hogy Kósát 2007-ben zsarolták meg! Az ominózus felvétel meg 2008-as! Figyejjetek mán! Köze nincs egymáshoz a kettőnek! Most ossza az észt de ezért már felelnie kell a törvény előtt! Ha nem most majd később!

  http://hvg.hu/itthon/20130502_Valaki_hazudik_Kosat_meg_a_PortikLaborc”
 • 48. aquila0126 2013. május 03. 15:03
  „Bevált bolsevik módszer, saját hibával a másikat vádolni!”
 • 47. dühös 2013. május 03. 11:48
  „Szerintem Kósának sincs...”
 • 46. X_Y 2013. május 03. 08:53
  „Kósa elvtárs szerint a legdemokratikusabb az egypártrendszer: a választásokon csak a Mikola-féle népfront emberei indulnak, akik közül a Kedves Vezető kijelöli a képviselőket.

  38. lukrecia 2013.05.02. 16:27
  "Nalam az Mszp mindig is egyenlo volt a Maffiaval."

  Sintérsanyi pl. MSZMP főelvtárs volt, aztán maffiavezér, közben meg a belügyminisztered.

  "Olajugyek, bankugyek, privatizaciok, alvilagi osszefonodasok, prostitucio, drogterjesztes,,volt titkos szervek"

  Na ezekben vastagon benne vannak a kedves fideszeseid - akik re te szavaztál. Tehát te a maffiát támogatod. Ezek után nem sok jogod van bármit mondanod bármely más politikai pártra...”
 • 45. mogyor 2013. május 03. 05:44
  „Ezt mondhatnánk a fideszre is, kifli, asszonyverés, trafik, stb stb.”
 • 44. 48as 2013. május 02. 22:16
  „41.+36 2013.05.02. 17:03

  Na nálad is sikeres volt az agymosás, de legyen egészségedre. Azok akik az Unió kenyerét eszik, és vele a tartósított szemetet, valószínü nálad 10 évvel tovább élnek. Te meg edd a magyar uborkát, amin idônként 27-szer több a permetezô szer, mint a megengedett. A többit nem sorolom, elég ha belepusztulunk, és a hálapénzes egészségügyünkbe, ami nagyon törvényes.

  Hajrá magyarok! Hajrá Magyarország!”
 • 43. 48as 2013. május 02. 22:05
  „Ez az ember elviselhetettlen egy normális demokratikus társadalom számára.------- Nem vagyok MSZP-és !!

  Manapság ilyen kijelentést egy ép normális politikus az Unióban nem tehet, még Magyarországon sem.”
 • 42. _csutak_ 2013. május 02. 18:23
  „Elvárom azt, hogy hazám dolgába csak az szóljon bele aki itthon adózik!
  A szomszéd kutyája ne ugasson át a kerítésen mert az birtokháborítás.”
 • 41. +36 2013. május 02. 17:03
  „36. alak
  Az EU.....valóban nem Moszkva, annál sokkal rosszabb.
  A két ősellenség (D, F) birodalma akik elüldöztek, leigáztak és tönkretettek ....csatlósaik meg kirabolták az országot, minket,mindazokat akik még nem döglöttek bele a tartósított szemét zabálásba és az egészségügynek nevezett elfekvőbe még nem kerültek be. Online fognak ellenőrizni, előbb utóbb mindenkit, aki nem közéjük tartozik, ezek meg bemondásra kapnak meg mindent azt is ami nem hiányzik. De az is kevés ..majd megszavazzák a háromszorosát vagy többet! Ez az egyirányú lehallgatás alkalmas lenne az eltünedező állami milliárdok kukkolásásra is. Azt nem fejlesztik!
  Tőlünk meg elvették már a kalákát is. A király,a püspök és az összes rabló megirigyelhetné ezt kütyüt! Nekünk is kell, hogy a városi kasszát kukkolhassuk...meg a többit! Itt tűnik el a pénz ..mi csak élni próbálunk!”
 • 40. lukrecia 2013. május 02. 17:00
  „Olajugyek, bankugyek, privatizaciok, alvilagi osszefonodasok, prostitucio, drogterjesztes,,volt titkos szervek --miert nincs a 2/3 birtokaban sem nyilvanossagra hozva ;??? Az nem kerdes a Fidesz is takargat valamit , es nem nyilt kartyakkal jatszik. 2/3 birtokaban egyedul csak az o felelosseguk mar, hogy nem nyilvanosak ezek az ugyek.”
 • 39. studyfy 2013. május 02. 16:59
  „lukrecia csodálkozol? A Fidesz kormányban több a volt MSZMP-s, mint a jelenlegi MSZP elnökségben. Akkor nekik sincs helyük a parlamentben? Kérlek, ezt magyarázd el nekem!”
 • 38. lukrecia 2013. május 02. 16:27
  „Az elvtarsak ismet csinaljak a mumorgast. 2/3 birtokaban nem kijelengetni , idothuzni kellene , hanem az osszes erintettet kizavarni a parlamentbol. Demokraciara nem hivatkozni kell, hanem azzal egyetemes szabalyokat hozni es betartatni. Az a helyzet a mai Magyarorszag ugyanaz a regi szocialista orszag ami volt. A kistilusegevel, az atlatszo idohuzasaival. Semmit sem tudunk azonnal megcsinalni, a regieket sem tudjuk levaltani, mert nem egyszerre nonek fel a rokonaik, akiket majd a helyukre kellene tenni. Az MSZMP megujulasa valoban csak annyi volt hogy kivettek a part nevebol a " MUNKAST" nyiltan vallaljak mar , hogy semmi kozuk a munkasosztalyhoz , csak amikor erdekeik kivanjak. Ha tuntetni kell, ha valasztasra menni akkor "munkas" amugy meg kemenyen a szocliberalis vezetoreteg partja .
  Nincs helye az Mszp nek europa politikai palettajan, mert alsagos buno zopolitikat es gazdasagot folytatnak.
  Nalam az Mszp mindig is egyenlo volt a Maffiaval. Ez csak egy ujabb bizonyiteka.
  De a Fidesz a trafik botrannyal szinten saros , nem kicsit. Na es kedves Fidesz vezetok , amit a 2/3 birtokaban meg lehetne tenni, azt onok nem teszik meg . Addig ez is alsagos viselkedes , es semmi mast csak a nagykoalicio letet bizonyitja.”
 • 37. szegedivagyok 2013. május 02. 16:22
  „Lalinak igaza van.Azonban egészen pontosan úgy szólna a mondat, hogy egy demokratikus országban hazug és képmutató, dilettáns,semmihez sem értő politikusoknak nincs helye!!!És ebben benne van szinte az összes párt.”
 • 36. alak 2013. május 02. 15:57
  „Több éven keresztül hallotuk, hogy alvilági körök kizárták a hatoságoknak, hogy egy-egy ügyhöz közük lenne!
  Ebből következően, ha a hatoságok és az alvilág egy része egyeztet, az azért érdekes társadalmat rejt, ahol semmilyen kijelentés nem lehet meglepő!
  Az EU meg nem az aminek hittük, valóban nem Moszkva, annál sokkal rosszabb.”
 • 35. X_Y 2013. május 02. 15:53
  „25. Stean Kontarovic 2013.05.02. 14:16

  Neked olyan vörös a fejed az erőlködéstől mint egykor a tagkönyved...

  Jelentgettél a magyarokról a jugoszláv elhárításnak, ha valaki rosszat mondott Tito-ról másnap már vitték is kihallgatni...
  Most meg itt élősködsz és teszed ugyanezt a Kedves Vezetőt bírálókkal. Hány itteni fórumozót próbáltál már felnyomni?”
 • 34. DMagóg 2013. május 02. 15:49
  „9.szgd-i 2013.05.02. 11:11: "Látom a hozzászólók tudathasadásban, emlékezetkiesésben szenvednek."
  Látod? Nekem úgy tűnik, hogy elveszítetted a látásod, vakká lettél.
  Alvilági kötődés? Tárgyaltak -kétszer is-, "tovább is van, mondjad még?" Mondjad!
  Dokumentáltan, munkaköri kötelességüknek megfelelően, bizony tárgyaltak az alvilággal!
  Profitáltak ebből? Ártottak valakinek, az alvilág másik felének? No, mert az is két részre osztott!

  "... de ott legalább van a köz javáért tenni akarás, ..." Mondják ezt naponta, bár a Nagy Ő kérte, hogy ne azt nézzük, amit mond, hanem azt amit tesz! Látjuk! Emlékezni is fogunk! Mint ahogy emlékszünk azok tetteire is!”
53 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vádemelési javaslat a kulcsi gyilkos ellen

Arendőrség az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel több emberen elkövetett emberölés bűntette… Tovább olvasom