Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Kósa: életszerűtlen az MDF-fel kötött koalícióról beszélni

Meglehetősen életszerűtlen még a koalíció lehetőségéről beszélni, mert jelen állás szerint a "botrányok övezte" MDF be sem jutna a Parlamentbe - közölte Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere szerda este az MTI-vel.
A Fidesz alelnöke ezt arra reagálva írta, hogy bocsánatkérésre szólította fel a nyíregyházi MDF, mert szerintük megalázta a nyíregyházi nőket, amikor pártja és az MDF lehetséges együttműködéséről azt mondta: "ez olyan, mintha egy nyíregyházi topmodell arról beszélne, hogy szívesen szóba állna Ronaldinhóval".

Mint Kósa Lajos megemlítette, az MDF viselkedését egy bizonyos bulvárszereplőhöz hasonlította egy korábbi újságírói kérdésre válaszolva, amely Herényi Károly MDF-es képviselő felvetését firtatta, miszerint az MDF szívesen lépne koalícióra a Fidesszel.

Debrecen polgármestere megállapította: Nagy Barnabás, az MDF nyíregyházi elnöke egy határozott névelőt egy határozatlanra cserélve éppen a lényegről maradt le. Az ominózus újságírói kérdésére ugyanis azt a választ adta: "ez olyan, mintha A (és nem egy!) nyíregyházi topmodell arról beszélne, hogy szívesen szóba állna Ronaldinhóval".

Állítása szerint ezzel Fogarasy Mariannra, a CKM korábbi, nyíregyházi születésű címlaplányára utalt, aki a Milan budapesti vendégszereplésekor a repülőtéren lefényképeztette magát a csapat sztárjával, David Beckhammel, majd a bulvársajtó a modell aktív közreműködésével elterjesztette, hogy valami történt kettejük között.

A hírt tényként közlő Daily Star című brit bulvárlap sajtópert vesztett ezen ügy kapcsán, és kártérítésre kötelezték. Mindezek után a hölgy közölte, hogy szívesen megismerkedne egy másik futballsztárral, Ronaldinhóval is - tette hozzá Kósa Lajos.

A közlemény utóiratában a polgármester azt írta: felesége nyíregyházi születésű, így az ő nevében is kikéri, hogy "valaki a nyíregyházi nőkre hivatkozva próbáljon egy önmagát egyre inkább lejárató politikai párt számára politikai tőkét kovácsolni".

Olvasóink írták

  • 3. sőndör 2009. október 22. 10:49
    „hát persze, hogy életszerűtlen, a halottról csak emlékeket lehet életszerűen felidézni !”
  • 2. igazságkereső 2009. október 22. 08:03
    „Ha az MDF elnöke maga is vélhetően jogellenességet követ el - mint volt igazságügy miniszter -akkor mit várunk el a polgároktól, akik a jogban járatlanok!Lehet,hogy sokkal eredményesebb lenne végre, ha a társadalom problémáinak megoldására fektetnének ekkora hangsúlyt,mint amekkorát a Dávid-Herényi kettős "játékaira".miközben a társadalom jelentős része komoly gondokkal küzd.Minden esetre hitelüket régen elveszítették az MDF "vezetői", a legjobb lenne a teljes vissza vonulás és nem irritálnák a társadalmat látványtervezéssel, melyet az MSZP-SZDSZ koalícióval közösen próbálnak a "manézsban" előadni!”
  • 1. maradando 2009. október 22. 02:29
    „Talán a jobbikkal egy év múlva életszerű lesz.Ha a sors netán úgy hozza. De mi is az MDF ?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felborult traktorja alá szorult és meghalt egy férfi

Felborult traktorja alá szorult és meghalt egy idős férfi szerda délután Zalaapátiban -… Tovább olvasom