Délmagyar logó

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik 1°C | 11°C Még több cikk.

Kovacicova vizsgája

Monika Kovacicova, a Graboplast-

ETO jobbszélsője sikeres vizsgát tett állampolgári ismeretekből. Új szponzorral bővült a Győri ETO KC-t támogatók köre. Hamarosan ajándékbolt nyílik a Magvassy-csarnokban.

Kézilabda

A Graboplast-ETO szlovák jobbszélsője, Monika Kovacicova a napokban sikeresen vizsgázott állampolgári ismeretekből, így már csak a Belügyminisztériumon múlik, mikor kapja meg a magyar állampolgárságot. Az idő sürget, mert Kovacicova esélyes arra, hogy bekerüljön a decemberi szentpétervári világbajnokságra utazó keretbe. Mindenesetre Németh András szövetségi kapitány a jövő heti Croatia-kupán számít a győri játékosra. A magyarok ellenfelei egyébként a horvátok, a szlovének és a spanyolok lesznek.
Fontos hír, hogy az Albacomp lett a Győri ETO KC informatikai partnere – ezt Vanyus Attila, a klub elnöke és Nagy András, a számítástechnikai cég képviselője jelentette be. Első lépésben az egyesület egy komplett számítógépet kapott, míg a közeljövőben a férfi- és a női csapat is egy-egy notebookkal gazdagodik. Ezenfelül a játékosok és a klub dolgozói kedvezményes vásárlási lehetőséggel élhetnek.
A Graboplast-ETO kihasználva a válogatott szereplése miatti szünetet, október 13-án 19 órakor az osztrák Wiener Neustadt, 19-én 16.30 órakor pedig a szlovák Duslo Sala együttesét fogadja a Magvassy-sportcsarnokban. A Tento-ETO október 11-én 10 órától a magyar juniorválogatottal mérkőzik.
Várhatóan egy hónap múlva már működhet a sportcsarnokban egy ajándékbolt, ahol számos ETO-s ereklyét lehet majd megvásárolni.
A Magyar Kézilabda Szövetség október 20-án kihelyezett elnökségi ülést tart Öttevényen, ahol a tagok döntenek a korosztályos válogatottakat irányító edzők személyéről. Ez a Tento-ETO szakvezetőjét, Tóth Lászlót is érinti, hiszen az ő megbízatása a juniorválogatott élén hivatalosan a vb-vel lejárt. A bronzérem azonban remélhetőleg jó ajánlólevél lesz számára a további munkához.
Az utánpótlás szempontjából döntő lépés, hogy a 2006 szeptemberében kezdődő tanévtől a Marcalvárosi Közoktatási Központban az első osztályban beindítják a szivacskézilabda-oktatást, mely a kézilabda alapjaival ismerteti meg a gyerekeket. Ennek apropóján az iskola október 15-én, 29-én, november 12-én, december 3-án és 17-én 9.30 órától bemutató foglalkozást tart óvodásoknak, ahova várják az érdeklődők jelentkezését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balázs körül forog a világ

Egyetemistaként Győrött lett Kazinczy-érmes a TV 2 híradósa. Pachmann Péter gyönyörű orgánumát az utóbbi három hónapban legtöbbet egy csöppség élvezheti. A televíziós két CD-t is készített a kisfiának, amiket Balázs már akkor is „hallgatott", amikor még édesanyja pocakjában volt. A kispapa belül még izgul, de tudja, hogy ezt Balázzsal nem éreztetheti. Tovább olvasom