Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Kovács bízik a sikerében

Már csak egy nap van hátra a Felix-Promotion szentesi gálájáig. A főmérkőzés a győri Kovács Attila és a francia Mamadou Thiam összecsapása lesz az EBA nagyváltósúlyú Európa-bajnoki címéért. A 12 menetesre tervezett találkozót a TV 2 közvetíti.

Ökölvívás

Kovács „Vipera” Attila tegnap még Győrben tartózkodott, érdeklődésünkre elmondta: ma utazik a gála helyszínére, ekkor tartják ugyanis a hivatalos mérlegelést.
„ Túlságosan sokat még nem foglalkozom a szombati mérkőzéssel, persze néha gondolok rá, de igazából majd csak a mérlegelés után szeretnék teljesen mértékben ráhangolódni.”
Az EB-cím-védésre készülő bokszoló hozzátette, természetesen túl van a felkészülésen, ami remekül sikerült, becsülettel dolgozott az elmúlt időszakban, s nem hátráltatta olyan komoly sérülés, mint például Erdei Zsolt világbajnokot.
„ Persze vannak olyanok, akik féltenek, de én ezzel sem foglalkozom, tudom és az edzőm, Lévai István is tudja, hogy mire vagyok képes. Erdeivel kapcsolatban csak elismeréssel tudok nyilatkozni, Zsolt bebizonyította, hogy hatalmas szíve van, óriási csatát vívott és megérdemelten győzött a tizenkettedik menetben.”
Kovács arra a kérdésre, hogy elégedett lenne-e egy Erdeiéhez hasonló utolsó menetes K. O.-val, így válaszolt:
„ Természetesen igen, de nem is a kiütés a lényeg, hanem az, hogy végül az én kezemet emelje majd magasba a bíró. Úgy érzem, egyébként ezzel nem is lesz gond, bízom magamban.”
„ Vipera” ellenfele, a szenegáli származású, francia színekben versenyző ökölvívó Párizsból érkezik Szentesre. Nem lesz könnyű dolga a magyar öklözőnek, mert Thiam 42 győzelméből 39 alkalommal idő előtt végzett soros ellenfelével.
„ Nem ért váratlanul a felkérés, edzettem, jó formában vagyok – tolmácsolta a bokszoló szavait menedzsere. – Odatettem magam a felkészülés alatt, győzni akarok, mint mindig, így Magyarországon is.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A város visszakapott két ingatlant

– A belügyminiszter döntése értelmében Sopron értékes ingatlanokat kap vissza ingyen a… Tovább olvasom