Délmagyar logó

2017. 01. 24. kedd - Timót -7°C | 1°C Még több cikk.

Kovacsics megköszönte

A meglepetésígéret ellenére nagy horderejű bejelentést nem tett kampánycsend előtti, utolsó sajtótájékoztatóján Kovacsics Imre független polgármesterjelölt.
Kovacsics Imrének azonban, sikerült mégis meglepnie a tájékoztatón részt vevő nőket: egy csokor virággal és néhány szívhez szóló mondattal. Kovacsics Imre nemcsak családjának: két kislányának, feleségének, nagymamájának mondott nyilvánosan is köszönetet, de minden munkatársának, barátainak, az őt támogatóknak is megköszönte a segítséget, a felé áradó szeretetet.
– A saját bőrömön megtapasztalhattam: minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő – sommázta a független polgármesterjelölt.

– Kampányzáróm legfontosabb témájaként ezért gondoltam a nőkre, akik életünk minden percét: a jelenünket és a jövőnket is meghatározzák. Megható, mennyi szeretet árad felénk. Mindez a barátainknak, ismerősöknek, a bennünket támogatóknak köszönhető. Többen megjegyezték, miért adakoztunk ennyit az újszülöttektől az idősekig, a Béres-csepptől a járókeretig. A válasz egyszerű: szeretnénk a jövőben a másfél kilós újszülöttől a 102 és fél éves idős bácsiig minden győrire odafigyelni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Most pedig jöhet a fülesleves

Bálokat, elegáns vacsorákat szoktak tartani a vásárhelyi Fekete Sasban, amely a legtöbb vendég… Tovább olvasom