Délmagyar logó

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 1°C | 13°C Még több cikk.

Közúti ellenőrzéssel próbálkoztak az álrendőrök

Rendőrnek adták ki magukat és külföldi kamionosoktól pénzt követelt a gyanú szerint az a két férfi, akiket éppen egy kamionossal való egyezkedés közben fogtak el a rendőrök. Az álrendőrökről egy cég logisztikai vezetője tett először bejelentést, egy horvát kamionsofőr beszámolója alapján.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a napokban egy cég logisztikai vezetője arról tett bejelentést, hogy az egyik, tőlük távozó horvát kamionost álrendőrök akarták megbírságolni gyorshajtás miatt, az M1-es autópályán, Budaörsnél. A kamionosnak rendőrigazolványhoz hasonló tárgyat mutattak és pénzt követeltek tőle. Amikor a kamionos telefonálni akart, beszálltak autójukba és továbbhajtottak. A rendőrök nem sokkal később a leírás alapján meglátták a kocsit, az egyik férfi pedig éppen egy kamion lépcsőjén állva egyezkedett a sofőrrel. Mikor meglátta a rendőröket, odafutott hozzájuk és közölte, hogy nincs semmi probléma, menjenek tovább.

A rendőrök később tovább is mentek, de akkor már a kocsijukban ült a két elfogott férfi is, akik tagadták, hogy álrendőrként bírságolással próbálkoztak volna. A rendőrség a 30 éves budapesti és a 25 éves etyeki férfi ellen kisebb értékre elkövetett csalás miatt indított eljárást és várják azoknak a sofőröknek a jelentkezését, akiket még megpróbáltak megkárosítani.

Olvasóink írták

  • 2. tisztahiszti 2008. október 09. 18:42
    „Na végre nekem az a lényeg, hogy a Magyar állampolgárokat sújtó Magyar diszkriminációt valaki Robin Hood nyomdokaiban megtőri. A magyar rendőr reszket a külfölditől ,szagulni sem meri az meg mint a cigány ,már a fejére tojik.. Most tehát ha törvénytelenül,DE VALAKINEK EL KELL KEZDENI A MEGKÜLÖNBÖZTETÉS FELOLDÁSÁT. HA A TETVES NAGYKÉPŰ ROMÁN MEGSZEGTE AZ AMÚGY DIKTATÓRIKUS ZÉRÓ TOLERANCIÁT AKKOR AZ IS FIZESSEN. Már régen mondogatjuk itt addig lépni urak míg nem lesz önbíráskodás, de az egyre nehezebben megy, hogy a magyart mindenért az össz. vagyonának elvonásával büntetik míg a vészhelyzetes, gyorshajtós románnak kezet csókolnak. A módszerrel nem értek egyett de időszerű,hogy ezek a férgek között elterjedjen: már büntetnek külföldit is ebben az országban, úgy mint egy igazi eus országban”
  • 1. Kuci 2008. október 09. 14:08
    „Na most ha 20e.-Ft alatt volt akkor mi a helyzett ? Mert ugye az élelmiszerboltban az eladónak azt mondták mikor hatóságot hívott , csak 5600.-Ft s 20e.-Ft alatt szabálysértés . S intézzék , ki van ez találva kérem !! ( látszik mekkora visszatartó erejevan törvényeinknek )”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akkor szűnik meg az eljárás Gergényi ellen, ha tényleg beteg

Akkor szűnhet meg elévülés miatt a Gergényi Péter volt rendőrfőkapitány ellen katonai vétség miatt hivatali visszaélés ügyében indult eljárás, ha nem merül fel kétség betegsége kapcsán. Tovább olvasom