Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Krascsenics Lajosné

Kategória: általános iskolai tanító

Név: Krascsenics Lajosné
Lébényi Általános Iskola

Jelölő: Dr. Sragner Mária
Indoklás: H
áromgyermekes anyaként sok tapasztalattal rendelkezem a gyermeknevelés rendvkívül felelősségteljes "hivatása" terén. Rendkívül fontosnak tartom a gyermek nevelése szempontjából a család és az iskola harmónikus együttműködését. Nagyon rossz a tapasztalatom ebben a kérdésben. Krascsenics Lajosné azon kevés pedagógusok egyike, aki mindig és mindenkor a gyermek egyéniségét figyelembe véve, a szülő bevonásával, türelemmel, megértéssel és szeretettel oktatott és nevelt. Ma már felnőtt gyermekeim sok-sok éves tanulmányai során nem találkoztam olyan pedagógussal, aki annyira és azt akarta amit én: A LEGTÖBBET A LEGSZERETETTELJESEBBEN NYÚJTANI GYERMEIMNEK ! Ennyi év után is sok- sok köszönet Ancikának!

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tatárföldön Rába-futóművel

– Az idei évre kedvezőek a kilátásaink az egykori Szovjetunió utódállamaiban, ahol három év alatt a négyszeresével tudtuk növelni eladásainkat – fogalmazott a Kisalföldnek adott interjújában Pintér István, a Rába Járműipari Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság elnök-vezérigazgatója. Minőség szempontjából eltűntek a különbségek kelet és nyugat között. Tovább olvasom