Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 19°C Még több cikk.

Krumplis csúszkó

Hozzávalók: 3 megtisztított krumpli, 1 egész tojás, csipet só, bors.
A lereszelt burgonyát összekeverjük sóval, borssal és lisztet adunk hozzá. Langyos vízzel nokedli keménységűre kikeverjük. A főzővízbe fél evőkanál zsiradékot, olajat, esetleg sót teszünk. Forró vízbe kiszaggatjuk, kifőzzük, leöntjük és forró zsiradékba megforgatjuk. Tejföllel és pirított szalonnával gazdagíthatjuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kropfné Knipp Mária

Tovább olvasom