Délmagyar logó

2016. 10. 23. vasárnap - Gyöngyi 6°C | 16°C

Kugler nyugdíjba vonult

Közel negyvenéves rábás munkaviszony után nyugdíjba vonult Kugler Gyula, a Rába Járműipari Holding Rt. operatív vezérigazgató-helyettese. Távozása után az általa eddig betöltött pozíciót megszüntették.
Azok közé a régi rábások közé tartozik, akiknek az élete volt a győri gyár, s történelmi idők tanúja volt. Átélhette, mit jelent a szocialista nagyipar zászlóshajójának lenni a vörös báróként emlegetett Horváth Ede korszakában, majd megtapasztalhatta a rendszerváltás idején a csődközeli állapotot, s végül azt, hogyan találta meg új helyét a Rába a piacgazdaság feltételei közepette.
A gyár sajtóosztálya Kugler Gyula érdemeit méltatva közölte, hogy sok évtizedes áldozatos munkájával nagyban hozzájárult a Rába rt. fejlődéséhez. Az operatív munka élvonalában a beszerzés vezetőjeként, majd a Rába rt. legnagyobb egysége, a futóműüzletág első számú vezetőjeként mind munkatársaival, mind pedig a vevőkkel értékes kapcsolatokat épített ki.
Mindezeket kamatoztatta legutóbbi beosztásában, amikor vezérigazgató-helyettesként az operatív területek megújult vezetését segítette, támogatta. Ennek eredményeképpen mára oly mértékben megerősödtek a Rába rt. leányvállalatai, hogy Kugler Gyula nyugdíjazásával az operatív vezérigazgató-helyettesi funkció meg is szűnt a Rába holdingnál.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bill Gates első osztaléka 100 milliót ért

A Microsoft történetében először fizet osztalékot. Ennek értelmében a cég… Tovább olvasom