Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Kulcsi mészárlás: az egész család megölését tervezte

A 24 éves gyanúsított apját, nagyszüleit és bátyját ölte meg egy szúró és vágó eszközzel. Anyját, lánytestvérét és egy közeli rokonát pedig megsebesítette. Egy bozótban fogták el.

A kulcsi ámokfutó nem bánta meg tettét, és már hónapok óta gyilkos ösztön ébredt benne; pénteki kihallgatása során a 24 éves H. Csanád Jutas azt vallotta, hogy családtagjai halálos ellenségeivé váltak, ezért ölte meg őket – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Németh-Kész Mónika elmondta, a helyszíni szemle, valamint a férfi vallomása alapján kiderült, a családtagokat külön időpontokban és a házon belül különböző helyiségekben ölte meg.

Az első támadást 34 éves bátyja ellen intézte még szerdán délután. Testvérével egy korábban vásárolt nyílpuskát akartak kipróbálni a ház közelében lévő egyik félkész ingatlanban, amikor a fivér egy késsel hátulról megszúrta bátyját. Ezt követően dulakodtak, ennek során többször megvágta késsel testvérét, aki életét vesztette. A bűntényt egyik családtagja sem vette észre.

A nagyszüleire másnap, azaz csütörtökön támadt rá. A 87 éves nagypapát este behívta a könyvtárszobába, majd először puszta kézzel, később egy rugós késsel támadta meg. Miután meghalt, a 83 éves nagymamát szúrta meg többször egy disznóölő késsel a hálószobájában. A bűncselekmény során ő is életét vesztette. 

Karddal gyilkoltak Kulcson. Fotó:MTI (galéria)

A többi családtaggal pénteken áramütéssel akart végezni. Be is vezette az emeletre vezető ajtó kilincsébe az áramot, ami miatt a házban áramszünet lett, de áramütés senkit nem ért. Ezt követően ment fel 36 éves nővére szobájába, akire szintén késsel támadt rá. A támadást nem tudta befejezni, mert a nő kiabálására a szülők a segítségére siettek.

Dulakodni kezdett a 60 éves apával, aki egy bozótvágó késsel próbált védekezni, de végül fia azzal és egy másik késsel őt is megölte. Ezt követően támadt rá ugyanezekkel az eszközökkel 63 éves édesanyjára is, aki a támadás során életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nővérének mindeközben sikerült barátját, az 56 éves rácalmási férfit értesítenie a történtekről, és segítséget kért tőle. A férfi először a rendőrségre ment, majd rendőri segítség nélkül a kulcsi házhoz ment egy bottal a kezében. Amikor az elkövető meglátta őt, megtámadta a bozótvágóval és súlyosan megsebesítette.

A százados hozzátette, a helyszínelés során lefoglalták a férfi által a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket. Két bozótvágót, két kést és egy bicskát. Az elsődleges pszichiátriai vizsgálat alapján a gyanúsított azonnali kényszergyógykezelése, elmeorvosi megfigyelése nem szükséges, azonban a későbbiek folyamán elmeorvosi vizsgálatára sor kerül. Az elkövetőt bűnügyi őrizetbe vették, és kérték előzetes letartóztatását, amellyel kapcsolatban a bírói meghallgatásra vasárnap kerül sor.

A két, súlyos állapotban kórházba szállított sérült a körülményekhez képest jól van. Az életveszélyes állapotban kórházba szállított anya állapotát sikerült stabilizálni, de továbbra is kritikus. Őket későbbiekben hallgatják ki.


Javult a sérültek állapota

A műtéteket követően jobb állapotban van a Fejér megyei Kulcson péntek délelőtt történt családi tragédia három sérültje közül kettő, azok, akiket Székesfehérvárra és Dunaújvárosba szállítottak – tájékoztatták az intézmények ügyeletvezetői szombaton az MTI-t.

Répásy György, a Fejér Megyei Szent György Kórház
ügyeletvezetője elmondta, az 57 éves férfi a kézsebészeti részlegen fekszik, állapota jó. Több órás műtétet hajtottak végre rajta pénteken, további műtétekre nem lesz szükség. Csak vágott sérülései voltak, az ujjpercein lévő nyílt törések is vágásból eredtek.

Gyöngyösi Pál, a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház ügyeletvezetője az MTI érdeklődésére elmondta, a tettes nővére túl van az életveszélyen a két és félórás műtétet követően. Számos súlyos, mély – inakat és izmokat érintő - vágott és szúrt sebbel került a traumatológiára, a lábán, hónaljban, fején voltak sérülések. Védekezésre utaló vágott sebei voltak a karján, amelyek nyílt töréseket is eredményeztek. További, helyreállító műtétekre is szüksége lesz az inak esetében.

Részletes beismerővallomást tett

Őrizetbe vették a négy ember megölésével gyanúsított kulcsi férfit és kezdeményezik előzetes letartóztatását - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Németh-Kész Mónika elmondta, hogy  a 24 éves férfit négy rendbeli befejezett és három rendbeli kísérleti szakban maradt különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják.

A szóvivő tájékoztatása szerint a férfi Székesfehérváron, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályán történt több órás kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. A rendőrök ezt követően bűnügyi őrizetbe vették és előzetes letartóztatását kezdeményezik.

A bűntett részleteiről szombaton várható tájékoztató - tette hozzá Németh-Kész Mónika.

21:04 - A gyanúsított könnyebb sérüléseket szenvedett

A négy ember megölésével gyanúsított kulcsi férfi sérülései könnyebbnek bizonyultak, így az ellátását követően átszállították őt a rendőrségre, ahol a kihallgatása jelenleg is tart - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője péntek este.

Garamvölgyi László elmondta: a férfit az elfogását követően a dunaújvárosi kórházba szállították. Ott a könnyű sérüléseit ellátták, majd a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra vitték, ahol azonnal megkezdték a kihallgatását.

A férfi kihallgatása, valamint Kulcson a rendőrségi helyszínelés jelenleg is tart. Az ügyben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz - tette hozzá a szóvivő.

15:11 - Még operálják az egyik sérültet

Nincsenek életveszélyes sérülései a kulcsi családi tragédia egyik, a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházba szállított sérültjének; az 57 éves férfit még operálják - mondta el az intézmény traumatológiájának ügyeletese.

Varga Miklós főorvos tájékoztatása szerint a férfinak több nyílt törése, valamint vágott sebe van.

A családi tragédia egy másik sérültjét a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállították, az ő állapotáról későbbre ígért tájékoztatást az intézmény orvos-igazgatója.

Meg kell műteni az elfogott gyanusítottat, aki nem tanúsított ellenállást

A négy ember megölésével gyanúsított kulcsi férfi nem tanúsított ellenállást, amikor a Terrorelhárítási Központ (TEK) elfogta a tetthelyhez közel egy bozótban; nem életveszélyes, de komoly sérülései vannak – közölte Hajdu János, a szervezet főigazgatója pénteken a Fejér megyei községben újságírókkal.

Hozzátette, a férfinál elfogásakor több, vélhetően a gyilkosságnál használt vágóeszköz volt. A kutatást két nyomkereső kutya segítette, egyikük jelzésére találták meg az elkövetőt a ház és a Duna közötti domboldalon - közölte.

Karddal gyilkoltak Kulcson. Fotó: MTI/Máthé Zoltán (galéria)

Hajdu János azt mondta, a férfi egy bokor alatt feküdt, nem életveszélyes, de komoly sérülései vannak. A TEK főigazgatója kijelentette: a 24 éves férfi feltehetően a támadás során, dulakodás közben és nem az elfogása közben sérült meg.

Az elkövetőt előbb a dunaújvárosi kórházba szállítják, majd ellátását követően a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon hallgatják ki.

Hamarosan megműtik a kulcsi tragédia egyik sérültjét

Életveszélyes állapotban van és hamarosan megműtik a Fejér megyei Kulcson pénteken történt tragédia egyik sérültjét, akit mentőhelikopterrel szállítottak a budapesti Állami Egészségügyi Központba - tudta meg az MTI a Honvédelmi Minisztérium sajtóügyeletesétől. A támadás másik két sebesültjét ellátó székesfehérvári és dunaújvárosi kórház későbbre ígért tájékoztatást a sérültek állapotáról.

Karddal gyilkoltak Kulcson. Fotó: MTI/Koppán Viktor (galéria)

Bozótvágó késsel a kezében menekült

A TEK munkatársai a település közelében, egy mocsaras területen fogták el H. Csanádot, akit azonnal őrizetbe vettek. Fotóját és adatait a rendőrség honlapján is közzétették. Garamvölgyi László szóvivő a korábbi híreket cáfolva azt mondta: nem történt túszejtés, az elkövető feltehetően egy családi vita során, brutálisan végzett rokonaival egy szúró és vágó eszközzel.

A férfi, amikor kezében a gyilkossághoz használt eszközzel kilépett az utcára, egy másik rokonát is megsebesítette, akit a mentők kórházba szállítottak. A dandártábornok közölte: a fiatalember édesapjával, nagyszüleivel és testvérbátyjával végzett, édesanyját, lánytestvérét és egy közeli rokonát megsebesítette.

A 24 éves H. Csanád gyilkolt

Egy 24 éves családtag követhette el a Fejér megyei Kulcson történt gyilkosságot, amelynek négy halálos áldozata és három súlyos sérültje van - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője péntek délben az MTI-vel; H. Csanád ellen elfogatóparancsot adtak ki. Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nem sokkal ezelőtt a   helyszín közelében elfogták a kulcsi gyilkosság feltételezett elkövetőjét - értesült az MTI péntek délben.

Családtag ölhetett?

Rendőrségi források szerint elképzelhető, hogy az elkövető a héttagú család egyik tagja. Feltehetően az a fiatalember, akit menőautóval szállítottak kórházba súlyos sérülésekkel. Más források szerint elképzelhető az is, hogy a tettes még szökésben van, de az sem zárható ki, hogy még a házban van.

Eltűnt az elkövető?

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság későbbre ígér tájékoztatást.

Az origo.hu helyszíni tudósítója szerint a helyiek között elterjedt a hír, hogy nincs meg az elkövető. Ezt erősíti tudósítónk szerint az is, hogy a rendőrök minden autót megállítanak a környéken, láthatóan keresnek valakit. Közben több autóval megérkezett a TEK is.

Mentőautó áll Kulcson, a Hagyalja utcában, ahol egy támadó négy embert megölt. A mentők három súlyos sérültet vittek el a házból. MTI Fotó: Mihádák Zoltán - galéria

Építési vállalkozó családját érte a támadás

Jól menő építési vállalkozó családját érte a támadás a Fejér megyei Kulcson, ahol négy ember meghalt, három életveszélyesen megsérült - értesült a helyszínen az MTI tudósítója pénteken. A távirati iroda munkatársa szerint azt nem tudni, hogy családon belüli erőszak, vagy esetleg külső tettes volt az elkövető. Hideg Edit, az egyik szomszéd a helyszínen tartózkodó újságíróknak azt mondta, a kora délelőtti órákban egy vérző fejű ember saját lábán kijött a portáról és segítséget kért egy másik   szomszédjától. Hideg Edit elmondta: veszekedést nem hallott, mert a ház messze van a többitől, a telken beljebb áll. Hozzátette: tudomása szerint öten laktak a házban, a lakók zárkózottak voltak, nem tartották a kapcsolatot a község lakosaival.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) készültségi szolgálatának munkatársai és rendőrök Kulcson, a Hegyalja utcában, ahol egy támadó négy embert megölt. A mentők három súlyos sérültet vittek el a házból.
A Terrorelhárítási Központ (TEK) készültségi szolgálatának munkatársai és rendőrök Kulcson, a Hegyalja utcában, ahol egy támadó négy embert megölt. A mentők három súlyos sérültet vittek el a házból. Fotó: MTI

A távirati iroda tudósítója a helyszínen azt tapasztalta, hogy a Hegyalja utca mind két végén le van zárva, több szintes családi házat nem lehet megközelíteni. A helyszínen két mentőautót látni, 15-20 rendőr van az utcában. A településre érkezett több tévétársaság stábja, valamint fotósok, újságírók. A Fejér megyei Kulcs községben több mint 2500-an élnek. 

A polgármester szerint "átlagos" famíliáról van szó

Kulcs község polgármesterének feltételezései sincsenek arról, milyen okok vezethettek a településen pénteken történt gyilkossághoz; a helyszínre érkezett független polgármester, Kiss Csaba az MTI-nek azt mondta, hogy a tragédia által érintett család "átlagos" família. A község vezetőjének beszámolója szerint azt látta, hogy a helyszínről két embert vittek el a mentők, de azt nem tudja, felnőttekről vagy gyerekekről van-e szó.

Négy ember halt meg, három súlyosan megsérült a Fejér megyei Kulcson péntek délelőtt történt tragédiában - közölte az Országos Mentőszolgálat   szóvivője az MTI-vel.

Úton van a Terrorelhárítási Központ szolgálata

Az index.hu információ szerint négy embert megöltek, hármat súlyos megsebesítettek a kulcsi mészárlásban.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) készültségi szolgálata úton van a Fejér megyei Kulcs településre, ahol - a község polgárőrségének tájékoztatása szerint - több embert megöltek, illetve megsebesítettek pénteken. Hajdu János, a TEK főigazgatója az MTI-nek elmondta azt is, hogy a terrorelhárítók mindenben együttműködnek a rendőrséggel és folyamatosan gyűjtik az információkat.

Az MTI úgy tudja, a TEK azért vonul a helyszínre, mert a támadó néhány embert még fogva tart a családi házban, ahol a gyilkosság történt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek péntek   délelőtt csak annyit tudott megerősíteni, hogy több ember meghalt és   többen életveszélyesen is megsérültek. R. Szabó Ágnes közölte: a   megyei rendőrség a helyszínről ad később tájékoztatást a sajtónak.

Kinter Gyula, a helyi polgárőr egyesület elnöke ezt megelőzően azt mondta: feltehetően családi tragédia történt a kora délelőtti órákban. A polgárőrök úgy tudják, hogy a falu domboldalánál lévő családi házban, a Hegyalja úton egy karddal mészárolták le az embereket. Mint közölte, a mentők eddig két életveszélyes sérültet vittek el a házból. Az utcában több mentőautó, tűzoltóautó és egy mentőhelikopter is várakozik, a házhoz vezető utat a rendőrség lezárta.

Korábban írtuk - Karddal mészároltak Kulcson

Kinter Gyula, a helyi polgárőr egyesület elnöke azt mondta: feltehetően családi tragédia történt a kora délelőtti órákban. A polgárőrök úgy tudják, hogy a falu domboldalánál lévő családi házban, a Hegyalja úton egy karddal mészárolták le az embereket.


Nagyobb térképre váltás

Közlése szerint a mentők eddig két életveszélyes sérültet vittek el a házból, de az épületben még mentősök dolgoznak, zajlik a rendőrségi helyszínelés. Az utcában több mentőautó, tűzoltóautó és egy mentőhelikopter is várakozik, a házhoz vezető utat a rendőrség lezárta.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére egyelőre nem tudott felvilágosítást adni.

Olvasóink írták

62 hozzászólás
 • 62. bambinaXX 2012. április 08. 11:14
  „52, 61. el lehet költözni, v külf.re menni dolgozni, távol a családtól. 24évesen előtte volt az élet..
  56. beszállok, de ne madzagot - erős kötelet vegyünk!
  58-60. egyetértek. a toulousei merénylő sem élve került elő.. nem is baj.”
 • 61. Emberségetavilágnak 2012. április 08. 09:07
  „Későn született gyerek, vagy túl sokat követeltek tőle (mindenkinek meg kellett felelnie maradéktalanul), úgy, hogy a kutya sem volt tekintettel arra, hogy ő mit szeretne, vagy a világon mindent ráhagytak és a felnőtté válás küszöbén kellett rádöbbennie, hogy alkalmazkodási képesség teljes hiánya miatt mennyire alkalmatlan mindenre.
  Ott, ahol rengeteg a pénz, nagy a vagyon, általában a családra nem fordíttatik kellő idő, figyelem.
  Az, hogy nem bánta meg, amit tett, biztos jele annak, hogy az életben soha nem lesz belőle megbízható Ember. Az életben maradottak életük végéig retteghetnek, mi meg még 30 évig tejben-vajban füröszthetjük.
  54 éves lesz, amikor kiszabadul, majd újra indiánosdizni fog.
  Mondom én, kellene egy új földrész.”
 • 60. mats 2012. április 08. 07:00
  „Hány gyilkost is etetünk ? Elvette másét melegben van babusgatják ár emelés nem érinti elrettentő azért csak vissza hoznám a halál büntetést joga van élni most azt kérdezitek .De joga volt másét is elvenni nézd csak a gyálai esetet mit vétett az a pici gyerek a sajátja.”
 • 59. jozko 2012. április 07. 20:14
  „Hosszúra nyúlhat ez még.

  Az elkövető a kezelése során kapott fájdalomcsillapító koktélok hatására valószínűleg ellazult, szó szerint elmond/hat/ta a történteket.
  A tárgyalások alatt azután -néhány önmagát sztároló ügyvéd befolyására-megpróbálja majd az egészet visszavonni- és legsúlyosabb büntetésként kényszer - gyógykezelést elrendelni.
  /Van az a pénz. A Cosma-gyilkosság vádlottjainak egynémelyikét is felmentették volna az ügyvédeik, önvédelemre hivatkozva.../
  "Varadipal" összefoglalta a lényeget a takarékos megoldásra.”
 • 58. Apátfalvi** 2012. április 07. 19:27
  „Én csak azt sajnálom, hogy nem engedtek bele fél tárat azokból a csinos géppisztolyokból a TEK-esek egy árokszélen. Minek kell mindent túlbonyolítani?!”
 • 57. smalltown 2012. április 07. 17:31
  „Mit vetett ez a csalad, hogy igy le kellett meszarolni oket?????:((”
 • 56. varadipal 2012. április 07. 08:28
  „A holtak iránti részvétem és a sérültek gyógyulásának kívánsága mellett nekem csak az a bajom az egésszel, hogyha az elkövető büntethetőséget kizáró ok miatt nem büntethető, vagy ha nincs kizáro ok és büntethető, mindkét esetben nekem kell fedelet adnom, ruháznom és etetnem-itatnom a gyilkost. Ilyenkor jól jönne a halálbünti, vagy az élethosszig tartó, legalább a saját ellátását fedező kényszermunka. Az minden becsületes adófizetőnek olcsóbb lenne. Ezesetben az elkövetés kétséget kizáróan és teljes mártékben bizonyított tény, az önvédelem kizárva, nem ellenezném a madzagot, sőt fizetném az árát.”
 • 55. Emberségetavilágnak 2012. április 07. 07:54
  „Ezért jók a tányérok. Földhöz lehet vágni, hatalmasat csattan, mire felapríttatik a csentres, a düh is csitul. Aztán higgadt fejjel hozzá lehet fogni a rendcsináláshoz és mementóul hónapokig bögrés leveseket kell fogyasztani.”
 • 54. kontrapista 2012. április 07. 07:46
  „53.újratöltve
  Nem is ártana, ha valaki észhez térítene, mivel olyan dolgokba ütöd tokmányodat, ami meghaladja hatáskörödet !”
 • 53. újratöltve 2012. április 07. 01:21
  „47. Ebgondolat 2012.04.06. 18:19
  46. Berlusconi 2012.04.06. 17:24
  HJ évekig OV személyi testőre volt. Hogy ezen kívül még milyen kapcsolat van köztük, azt nem tudom..... Így van! Ő volt az első, aki főhadnagyból dandártábornok lett!( na, most engem is visz a TEK)”
 • 52. lukrecia 2012. április 06. 22:43
  „"Ilyenkor sajna nem az a valódi áldozat, akit lekaszabolnak (legtöbbször azok közül egy vagy kettő nagyon megdolgozik azért, amit kap), hanem legtöbbször az, aki kaszabol - csak sajna már maga átesik arra az oldalra, ami bármennyire is szánnivaló, törvényi büntetést érdemel, mert áldozatból agresszorrá lett." Mazsola , mennyire igazad van.
  Sok olyan embert ismerek aki terrorban tartja a családját, vagy annak egyes tagjait, csak idő kérdése mikor következnek be hasonló dolgok.
  És a törvény szerint az áldozat megy a börtönbe.”
 • 51. jozko 2012. április 06. 21:51
  „35. 3évesférfi:

  A 33. hsz-ban egyszerűen ez volt a benyomásom.
  Nekem kommenetezőként lehet...
  Az ujságtól tényszerű közlést vártam, ennyi.

  A "bekattanás" egy kicsit érinti a "szakterületemet"
  Magunk között szólva az állítólagos elkövető nem annak a "beröffenős" fajtának tűnik.
  Alaposan ráhúzhatták a szívatót...
  Ezért fogadtam fenntartással az "átlagos család" jelzőt.
  A személyiségi jogaik védelme miatt erről keveset tudunk meg.
  Ez a véleményem.
  Természetesen a Tiéd lehet homlokegyenest más is.
  Valójában sok tekintetben a sötétbe tapogatózunk.”
 • 50. booo 2012. április 06. 20:36
  „Lehet hogy nekem nehéz a felfogásom, de eléggé kusza egy cikk!
  Először azt írják hogy " az elkövetőt a ház és a Duna közötti domboldalon" találták meg a cikk közepén pedig azt hogy "egy mocsaras területen fogták el" az elkövetőt. Mocsaras domboldalt még nem láttam, most újat tudtam meg. :-))
  Azonkívül az áldozatokat nem, csak a sértetteket próbáltam volna összeszámolni de sikertelenül. Úgy 8 körül elvesztettem a fonalat.

  Nem kellene már ezt a zanzásított cikket, normálisan, a tények tudatában megírni? Esetleg azt amit az MTI kiadott leközölni?”
 • 49. klj-54 2012. április 06. 19:53
  „46. Berlusconi
  Ma péntek van, amire utalsz ezzel a nappal össze függ?”
 • 48. Queenmargareth 2012. április 06. 18:29
  „46-47
  Egyre félelmetesebbek ezek a hírek.......”
 • 47. Ebgondolat 2012. április 06. 18:19
  „46. Berlusconi 2012.04.06. 17:24
  HJ évekig OV személyi testőre volt. Hogy ezen kívül még milyen kapcsolat van köztük, azt nem tudom.”
 • 46. Berlusconi 2012. április 06. 17:24
  „Ebgondolat!
  Ha tudnád milyen kapcsolatban áll egymással H.J. és O.V. (királyunk), akkor nem csodálkoznál!”
 • 45. Ebgondolat 2012. április 06. 16:43
  „Kicsit leszerepelt Garamvölgyi László, ugyanis a sajtótájékoztatón sok kérdésre nem tudta a választ, így mindig a mögötte álló szóvivő hölgyet kellett megkérdeznie. De akkor miért nem a szóvivő hölgy tartotta a sajtótájékoztatót, amikor láthatóan jóval nagyobb tudás birtokában volt, mint Garamvölgyi?! Aztán persze jött Hajdu János TEK főmufti és főszóvivő és Garamvölgyi úr is gyorsan háttérbe került.
  Ez a TEK is találhatna már egy szóvivőt, mert ez a Hajdu János kezd egy bulvármókussá avanzsálni. Én elhiszem, hogy Hajdu János szeret szerepelni, de más országokban egyszerűen nem szokás, hogy a terrorellenes osztály vezetője ennyit szerepeljen. Arról nem is beszélve, hogy véleményem szerint a TEK túl sok dologba üti bele az orrát! Hogy azt ne mondjam: sokat fontoskodnak. Biztos vagyok benne, hogy a megyei rendőrség speciális osztaga is el tudta volna fogni a gyilkost!”
 • 44. Mozimasiniszta 2012. április 06. 16:34
  „A szociológiai környezet tanulmányt, elmekórtani vizslatást és a nyomozást már elvégeztétek helyettem,
  A rendőrségi jelentésből csak egy kitétel bökdösi az oldalam : " jól menő építési vállalkozó"”
 • 43. booo 2012. április 06. 16:03
  „Ott a helyszínen kellett volna megbüntetni úgy ahogy, amit ő tett !”
62 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt százalékos áremelkedéssel kezdődik a balatoni hajózási szezon

Öt százalékos általános áremelkedéssel kezdi a szezont a Balatoni Hajózási Zrt. Tovább olvasom