Délmagyar logó

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 13°C | 21°C Még több cikk.

Különlegesen humoros est

Különleges helyszínen, egy különlegesen humoros est várja az érdeklődőket szombaton este hét órától a Honda Kudo autószalonban. A Kisalföld ajánlásával két humorista, Rokker Zsoltti és Dombóvári István gondoskodik a nevetésről.
Stand up Comedy azaz, dumagép. A színpadra kiáll egy ember és beszél, aztán még mindig beszél. A közönség pedig nevet. Nem kell nagy dologra gondolni, a humoros történetek rólunk szólnak. Igen, ilyenek vagyunk. A műfaj lényege, hogy a szereplők egyszemélyes komédiaműsorukkal szórakoztatják a közönséget, aminek témája kötetlen, sokszor saját élményeikből, esetenként kitalált történetekből, viccekből áll. Dombóvári István a Godot Dumaszínház tagja. Az eredeti szakmája marketing és reklámügyintéző, de kamionrakodóként dolgozik. A Magyar Rádió Humorfesztiváljának középdöntősének ezen tevékenysége sokak szerint csupán egy szociológiai kísérlet.
Erdei Sándor, azaz Rokker Zsoltti már régi motorosnak számít. Az 1996–2000-ig tartó időszakot nevezi az igazi életre nevelés iskolájának. Folyamatosan jár fellépésekre, úgynevezett haknikra, ahol egyre többen megismerik a nevét és arcát. Igaz, önéletrajzában erről megjegyzi, van, aki mai napig Zsoltinak hívja. Az arca meg csak annyira ismert, hogy bármikor beeteti a művelődési ház portás nénijét, mondván, ő a Dupla Kávé. Ez idáig körülbelül nyolcszáz fellépése volt szerte az országban, és szinte minden hétvégén hívják valahová. Legközelebb – a Kisalföld ajánlásával – Sopronban este hét órától áll a közönség elé, a már említett Dombóvári Istvánnal. A helyszín a Honda Kudo autószalon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A díszítés és a művészi tálalás fortélyai

A karácsonyra megjelenő, olvasóink által beküldött receptekből válogatott szakácskönyv készítése… Tovább olvasom