Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Ladamérról a Lombardhoz

Virág Attila (37) éveken át futballozott a Rába ETO-ban, majd Sopronban, profi pályafutása után pedig a Győrladamér játékos-edzőjeként dolgozott. Most búcsút intett a községi csapatnak, mert az NB II-ben szereplő Lombard-Pápa Termál FC pályaedzője lett.

labdarúgás

„ Nem búcsúzom végleg, hiszen továbbra is futballozom a ladaméri együttesben. Sajnos ezt már csak a megye kettőben tehetem, hiszen kiestünk a felsőbb osztályból. Természetesen bánt a dolog, de ezen már kár morfondírozni, hiszen időközben nagy lehetőség adódott számomra. A Lombard vezetősége felkért, vállaljam el Pápán a pályaedzőséget” – fogalmazott Virág Attila.
Virág Attila pályafutása során futballozott Tatabányán a Lombard FC-ben is. Innen datálható a kapcsolata a tulajdonossal, Bíró Péterrel.
„ Nagyszerű csapatunk volt Tatabányán, igazi családias közösség – folytatta Virág Attila. – Gyakran találkozom az egykori társakkal, s így volt ez tavasszal is, amikor Pápán az újságírók válogatottjával futballoztunk. A mérkőzés után vetődött fel a lehetőség, hogy az akkor még élvonalbeli csapatnál dolgozhatok. Nos, a tervből mára valóság lett, én segíthetem egykori játékostársam, Zsivóczky Gyula munkáját. Igaz, már az NB II-ben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beismerte a gyilkosságot a hajléktalan

Beismerő vallomást tett az a 42 éves hajléktalan, akit a múlt héten, a kaposvári MÁV pályaudvaron… Tovább olvasom