Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

Lángok a pincében

Folytatás az 1. oldalról.

A zsirai családi házban a szellőztetés ellenére még a kora délutáni órákban is lehetett érezni a hajnali órákban keletkezett tűz füstjének szagát.
– El nem tudom mondani, mit éreztem, amikor mentő-, tűzoltó- és rendőrautó villogóinak látványa fogadott az otthonomnál; miközben alig pár óra telt el az új esztendőből – folytatta a megrázó éjszaka emlékeit Varga Tamás határőr alezredes.
Mint kiderült, a lány a kora hajnali órában lement begyújtani a pincében lévő vegyes tüzelésű kazánhoz. Édesapja elmondásából tudjuk, a lány még életében nem gyújtott be, ezért tapasztalatlanságából eredően – hogy biztosabban égjen majd a tűz – benzint loccsantott a kazánba. A kicsapódó lángnyelvek megégették a kezét, és tüzet fogtak a kazán melletti műanyag ládák is. A lány barátja, egy helybéli 24 éves fiatalember azonnal a segítségére sietett. A tűzoltásnál és a lány kihozatalánál megégett az arca és a keze is, közös erővel mégis sikerült megakadályozni a lángok tovaterjedését. A fiatalembert a győri kórházba szállították, míg a lány könnyűnek minősített sérüléseit Sopronban látták el.
– Nem ez volt az első baj, ami bennünket ért – mondta Varga Tamás. – Egy hete, december 24-én egy osztrák hölgy által vezetett Opel Tigra landolt a kertünkben. Még jó, hogy ott nem tartózkodott senki...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Terry és Cech nélkül nincs címvédés?

Labdarúgás

José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának trénere szerint együttese… Tovább olvasom