Délmagyar logó

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 14°C Még több cikk.

Lázár műbalhénak tartja az MSZP parlamenti kivonulását

Politikai hisztériakeltésnek és műbalhénak, az ország érdekeivel ellentétesnek tartja a Fidesz frakcióvezetője, hogy az MSZP kivonult az alkotmánykoncepció parlamenti vitájából.
Lázár János keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: "egy demokratikus politikai erő nem teheti azt meg, hogy cserben hagyva a saját választóit, az országot, elegánsan kivonul a parlamentből, és az alkotmányozástól távol tartja magát, hogy ha van mondandója" azzal kapcsolatban.

A politikusnak nincs kétsége afelől, hogy az MSZP és az LMP külföldről is nyomást próbál majd gyakorolni a kormánytöbbségre az alkotmányozás ügyében.

Olvasóink írták

32 hozzászólás
12
 • 32. Stufff 2011. február 22. 07:55
  „Megkérdezik a "NÉP"-et kérdőivekkel az alkotmányról. Mi a biztositék, hogy a kérdőiveket pártatlan társaság fogja értékelni? Vagy ők összesitik és olyan lesz a végeredmény amit ők akarnak???!!!”
 • 31. queenmargareth 2011. február 20. 19:46
  „Lázárnak a keze vásárhelyen túl még kisközségekre is nagyon kinyúlik a keze, végrehajtói csak úgy pörögnek.
  Pl, amit felvetettem, minek kis helységekbe polg.hiv,úgysem intéznek semmit, március 1-től igen, tehát megmentve!!!közben szórólapokon ez a fidesz mániája-jönnek az infók pl.HÓD-MEZŐGAZDA stb Van pénz több oldalas dolgokat "ingyé szétszórni"
  Ha én kiírom a fidesz nevét nem lehetne, hogy az mszp is mszp legyen?”
 • 30. pistike27 2011. február 18. 11:25
  „nem elég a magas IQ , a helyesirás sem , megkell tanulni kedves kritizálóim az országot helyesen vezetni. Vigyázzatok az orrotokba esik az eső, járjatok a főldön és komoly érvekkel vitatkozzatok ne semmit mondó szöveggel tereljétek el a figyelmet : üdvözlettel”
 • 29. Stufff 2011. február 16. 19:50
  „Ennek az IQ-ja is 27.
  Tanuld meg a helyesírást okostojás azután osszad az észt.”
 • 28. Agyalapi 2011. február 16. 14:22
  „Lázár igyekszik elterelni magáról a figyelmet. Vannak, akiknél sikerül.”
 • 27. tisch 2011. február 16. 13:43
  „pistike27:
  Vissza az iskolapadba, majd ha végeztél, gyere vissza...”
 • 26. LukSzusz 2011. február 16. 12:17
  „Maszopososok hűek a kádári eszmékhez csak már nincs Szovjet hogy azokat hívják be mert kiesett a csöcs a szájukból.”
 • 25. pistike27 2011. február 16. 12:00
  „nagyon könnyü mások hibáira hivatkozni,a hibákat sorolgatni, ha ők kivonultak mi is kivonulhatunk, ha ők felvették fizetésüket mikor nem ültek a parlamentbe - munkahelyükön mi is felvesszük ők akkor szabotáltak mi most ez igy mehet a végtelenségig mig az istenadta nép elnem zavarja az ősszesz bőlcs és egyedül igazságos vezetőket !! de most a haza alkotmányáról van szó ennek elkészitését senki nem szabotálhatja, mert aki nemvesz részt a vitákban az szsabotál. elfogadja a töbség véleményüket vagy nem mindegy de kikell mondani és megkell indókólni érveiket. a jelenlegi többség azért ma többség mert az előbbivel sem volt a nemzet megelégedve ha tetszik ha nem ezt is elkell ismerni a megbukott komcsiknak. ne találjonak ki most külömböző igaz magyarázatot az istenadta népnek, saját magukban tesék megtalálni a hibákat. a tudatlanok előtt mindig jól hangzik és nekik tetszik a hatalmolevők kritizálása a legbutább frázisok álandó hajtógatásával is, pláne szeretik ezt hangoztatni akik most az uj hatalomtól féltik pártjuk által megkapott poziciójukat, amit természetesen nem tudásukkal értek el hanem álandó tapsikolással , használhatnák más kifejezést is. nézzék meg Szili Katalinnak volt ereje, bátórsága talpra állni, volt párttársainak tehetelenségükben - ne irjam tudatlanságukban csak a kivonulásra van képesitésük ne csak az egyik vagyonát emlegessék nézzék meg egy igazi komonista kisz vezető miáltal lett miliárdos ezt ugy munkájával kereste meg, akkor miért nem miliárdos minden gyári munkás, dólgozó paraszt és stb....tanitó, tanár, orvős, és ujból stb.miért tagadta le a nagy vezér és szószólói " kis gőbelszei " a külfőldi nemzettársaikat most bedóbták az adó elkóltése gumiát amit nagy szeretettel csócsálnak . a magyarokat letagadó magukat nagy hazátvédő de legkevésbé magyarnak mondható szerencsétlenek. nem szeretném kimondani saját nemzetüket elárúló becstelenek..üdvözlettel és sok szeretettel azoknak akik helyesirásomat kritizálják, csak mondják én azért továbra is kimondom véleményemet - leirom.”
 • 24. zsuzsmo 2011. február 16. 07:43
  „Ezek szerint a fidesz nem csinált műbalhét... cavintont mindenkinek :)”
 • 23. gomboc3 2011. február 15. 20:31
  „A fidesz hányszor vonult ki? Persze a KISZ gyűlésen elsőként emelték a kezeiket!”
 • 22. queenmargareth 2011. február 15. 19:45
  „Summa: kis ember= diktatúra”
 • 21. történész 2011. február 15. 18:39
  „Ő csak tudja..rajtuk röhögött Európa amint szerencsétlenkedtek a négy év alatt a kivonulásukkal.. mást sem tettek csak tüntetéseket szerveztek,sztrájkokat, kivonulást..sajnálom de én úgy gondolom,hogy így volt. Mint választó mást arról a korszakról velük kapcsolatosan -bár szeretnék- de nem tudok mondani.”
 • 20. ferdzso 2011. február 15. 18:26
  „Hahhhahha! Meg könnyeztem, szegényt! Hát hol élt ez a "szerencsétlen", az elmúlt négy évben???!! Bohóc, "róka", aki "Orbán husit" is fog még enni, ha ennyire "éhes"....("Nyálas képű", Fidesz, belső ellenség.)”
 • 19. zoltanszabo 2011. február 15. 17:58
  „T. 9. Igen---volt.”
 • 18. zoltanszabo 2011. február 15. 17:54
  „Hát ez nagyon jó !
  A fityesz mit csinált az elmúlt 4 évben ??? szavazáskor--szépen kivonultak mindd! ! Benn se voltak a Parlamentbe-- csak a fizetésüket vették fel ! Ellenzékként--üres padok voltak !!!
  Lázár ezt már elfelejtette ????”
 • 17. Loki 2011. február 15. 17:44
  „lázár akinek 1millióért béreltek autót, ennyiért már börtönt is kellene neki.”
 • 16. deszkás 2011. február 15. 17:31
  „Az is műbalhé lesz ha a jegyzője cseréli le a zászlót? Csak egy levél neki meg a Blikknek is.”
 • 15. mazsolaszolo 2011. február 15. 17:30
  „9. Persze, hogy volt. Minden este van, ha jól tudom, a TV záróműsora - nem csak a magyaroknál.
  Azóta, amióta Kovács út beterjesztette ezt a szamár javaslatot, vagy hatszor végighallgattam Hofit. Ma is sírni lehet a röhögéstől a mindig örökzöld szövegein. :)”
 • 14. mazsolaszolo 2011. február 15. 17:25
  „"egy demokratikus politikai erő nem teheti azt meg, hogy cserben hagyva a saját választóit, az országot, elegánsan kivonul a parlamentből, és az alkotmányozástól távol tartja magát, hogy ha van mondandója" azzal kapcsolatban.

  Mondja, kedves Lázár úr, nem ismerős ez valahonnan? Nekem egészen jó memóriám van, ráaádásul eidetikus is, úgyhogy cirka képekre pontosan visszaemlékszem, amint nagy röhögve, széles vigyorral az orczákon kivonul a Fidesz, élén Vektorral.

  Nem kell "egész biztosnak lenni" (ez ugyanis paranoia) abban, hogy külföldről akar nyomást gyakorolni az alkotmányozásra a másik oldal. Marhaság. A külföldet és az EU-t ADDIG nem érdekli egy cseppet sem az, hogy a magyarok hogyan alkotmányoznak és hisztiznek a Parlamentjükben, AMÍG az ügy folyamatban van. Mert az EU és a külföld, nem szól bele a belügyekbe. AMIKOR AZTÁN készen van az Alkotmány és kiderül, hogy az ellentéses bármely Uniós elvvel, UTÁNA szólnak bele a dolgokba. Ugyanis az EU utólag kontrollál, nem előre. Ez a különbsége egy demokrácia és egy zsarnokság között.
  Nem kellett volna amőbázni alkotmányjogon, sem összehasonlító államjogon, de még nemzetközi jogon, különönsen magánjogon sem, és máris képben lenne a T. Fidesz.

  Az ma már nagyon kevés a boldoguláshoz, hogy csak azokban bízunk, akikkel egy koliszobában laktunk ezerkilencszázhetven-nyolcvanvalahányban.

  Off: Lázár festeti a haját? Az egyik magyar lap nemrégiben hoszasan cikkezett arról, hogy Lázár beleőszült rövid idő alatt a sok feszkóba. Én látok rosszul vagy visszabarnult a haja? :)”
 • 13. queenmargareth 2011. február 15. 17:23
  „10. dmonlájn 2011.02.15. 16:26
  ŐK ÍGÉRTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ebben is hazudtak......”
32 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Létrejöhet az egyéni számla a tb-rendszeren belül

Jövő év tavaszával létrejöhet a társadalombiztosítási egyéni számla - ez erről szóló módosító… Tovább olvasom