Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Lázár szerint az oligarchák végnapjai jönnek

A mostani kormány hazudik és eltitkolja a valóságot - nyilatkozta Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a csütörtöki Magyar Hírlapban.
A frakcióvezető szerint az elmúlt nyolc év arról szólt, hogy a befolyásos gazdasági oligarchák megszerezték a társadalmi erőforrások fölötti ellenőrzést.

Lázár János elmondta: júniusban olyan törvényeket, jogszabályokat kell elfogadni, amelyek az ország versenyképességét erősítik.

Olvasóink írták

 • 8. jozko 2010. május 20. 22:46
  „7-igazságkereső-: Úgy legyen! A győzelem napjai jőnek...akarom mondani vénapjai...tisztára összezavarodok...de a lényeg, hogy a Számonkérők lássanak tisztán!”
 • 7. igazságkereső 2010. május 20. 10:58
  „Nem árulok el titkot, és nem fedeztem fel új megállapítást, de tény: azok akik ma milliárdosok, nem az eszükkel váltak azzá,hanem a törvények kijátszásával,adó eltitkolásával,adócsalással és még lehetne sorolni,mi mindent hágtak át a barátok,politikai potentátok segítségével! Csak tessék jól a szemükbe nézni ezeknek a milliárdosoknak,nem az intelligencia és értelem sugárzik belőlük és róluk.Itt az ideje a tételes elszámoltatásnak és az ellopott értékek - gépek, pénzek - visszaszolgáltatásának.Ha nem meg önként,menjen jogi úton, de mindenképp vissza kell szerezni azokat a milliárdokat,melyeket az elmúlt 8 év alatt tüntettek el a központi büdzséből!! -”
 • 6. szatyi 2010. május 20. 09:48
  „Köszi gróf, kérdésem "költői" volt, miszerint akkor a - Demján,Csányi,Széles G. féle alakok végnapjai is jönnek?”
 • 5. KolompárRómeó 2010. május 20. 09:20
  „Majd jönnek a saját haverok.”
 • 4. gróf 2010. május 20. 08:36
  „2

  Az oligarcha szó egy nagyobb országrészen önhatalmúlag uralkodó főnemest, kiskirályt jelent. Rendszerint a királyi privilégiumokat is használ, függetlenül a király jóváhagyásától. Magyarországon az oligarchák fénykora a tatárjárás és Csák Máté halála közötti időszakban volt. Ezt a korszakot néha "feudális anarchiának" is nevezik, utalva a központi (királyi) hatalom meggyengülésére.
  Ma oligarchák alatt, főleg a sajtónyelvben, az államhatalomtól jelentős mértékben független, nagyhatalmú üzletembereket, milliárdosokat értik, például Oroszországban.”
 • 3. szilléri 2010. május 20. 08:34
  „MSZP és SZDSZ !”
 • 2. szatyi 2010. május 20. 08:15
  „Kik azok az "oligarchák"?”
 • 1. gróf 2010. május 20. 08:05
  „http://hu.wikipedia.org/wiki/Oligarcha

  Az biztos, hogy Csányi lassan tényleg élet-halál ura...Csányia...egész jól hangzik.
  Persze jó ha egy tehetős üzletember a politika fölé tud emelkedni és új gyárat épít, meg termelő üzemeket indít be...de azt is kell nézni ahogy eljutott odáig és azt a pénzt mivel szerezte meg. (OTP kizsákmányolás)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folyamatos elbocsátások a postánál

A foglalkoztatási terven felüli, több száz fős létszámleépítés zajlik a Magyar Postánál –… Tovább olvasom