Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 23°C Még több cikk.

Lázas pletykák

Horváth Éva mostanában inkább nem kér a szerelmi kalandokból. A bulvársajtó kitalációiból pedig pláne nem.

Az egykori szépségkirálynő köszöni szépen jól van, ám magánéletéről ezentúl sem kíván beszélni. Most először és utoljára tette ezt a Találkozásokban.

Horváth Éva nincs éppen virágos kedvében. Az egykori szépségkirálynőt a napokban megjelent cikkek bosszantották fel. Leginkább az az írás, amelyik azt közölte, hogy ő és Leo egy pár.

- Nem is volt hozzá közöm és nem is lesz ilyen értelemben közöm, amire vágyik a bulvársajtó. Munkakapcsolatban leszünk valószínűleg. Se több, se kevesebb – mondja a szépség.

De a lapok úgy tűnik, nem egyeztettek. Egy másik, a tényekre hasonló módon fittyet hányó  írás szerint Éva a Szombat esti lázból ismert táncpartnerével került szorosabb kapcsolatba. A cikk írója szerint Éva és Bálint között csak úgy szikrázott a levegő.

- Felhívott egy újságíró, aki közölte, hogy bizonyára nem vettem őt észre, amikor együtt vacsoráztam a Bálinttal. Mondom, mikor vacsoráztam én együtt a Bálinttal? Azt mondja, tegnap este. Mondom ez mind szép és jó, csak egy hiba van a dologgal, én tegnap este otthon írtam a diplomámat és a barátnőmmel vacsoráztam.

Nemrég ért véget Éva előző kapcsolata, amely hét évig tartott. Azóta a

lány egyedül él és egyelőre nem is kíván ezen az állapoton változtatni.

- Vannak barátaim, van számtalan ember, akivel találkozom, de egyszerűen nem tudok ezzel foglalkozni, mert egy hétéves kapcsolat után szerintem az embernek mindenen jár az esze, csak azon nem, hogy most újból elkezdjen pasizni. Én egy abszolút ilyen lelkis típus vagyok. Nem foglakoztat ez a téma.

Évát tehát most egyetlen téma foglalkoztatja, ez pedig a vállalatgazdálkodás. Erről írja most diplomamunkáját, ami minden idejét leköti. Nem hiányzik neki semmi, pláne nem a hasonló találgatások.

- El szeretném mondani, hogy most először és utoljára beszéltem erről a történetről itt a Találkozásokban, és nem is kívánok ezzel kapcsolatban több nyilatkozatot tenni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milyen a város kulturális élete?

Tovább olvasom