Délmagyar logó

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 3°C | 11°C

Lebukott a rettegett csuklyás banda Késmárkon

Fiatalokat rettegésben tartó csuklyás bandát fogott el a rendőrség a szlovákiai Késmárkon. Az eddigi adatok szerint a négy elkövető többször is baseball-ütőkkel támadott rá a városban élő fiatalokra.
A közép-szlovákiai városban szerda este, azután bukott le a négy álarcos fiú, miután rárontottak egy 13 éves lányra és annak két fivérére.

Először egy utcán üldözték a gyerekeket, akik közül a két fiú elfutott, a lányt azonban sikerült beérniük. Miután megfogták, a hajánál fogva kezdték cibálni, maró gázt fújtak a szemébe, és összerugdosták. Ezt követően bementek a főutca egyik házába, és beverték több lakás ablakait.

Miután a rendőrség elfogta a fiatalokat, kiderült, hogy azonosak lehetnek azokkal a csuklyásokkal, akik már több mint egy hónapja rettegésben tartották a késmárki fiatalokat. Csuklyával, álarccal a fejükön, baseball-ütőkkel és más verekedésre alkalmas eszközökkel felfegyverkezve járták esténként a város utcáit, miközben kiskorúakat próbáltak provokálni, majd jól megverték őket. A rendőrség nem erősítette meg azt a feltételezést, hogy a fiúk – akik jelenleg előzetes letartóztatásban vannak – szkinhedek lennének.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Próbababák naftalinszagban és aranyszínű selyemköpenyben

A női varroda egy külön világ a Szegedi Nemzeti Színház legfelső emeletén: az idei évad 16… Tovább olvasom