Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Lejárt szavatosságú csokitojást kaptak a rendőrgyerekek

Lejárt szavatosságú csokitojást hozott a Mikulás a fővárosi rendőrök gyerekeinek. Az egyik tojáson például az látszik, hogy lejárati dátuma 2008. szeptember 31-e.
Lejárt szavatosságú csokitojást hozott a Mikulás a fővárosi rendőrök gyerekeinek. Egyebek mellett ez volt abban az ajándékcsomagban, amit a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományában dolgozók a munkáltatótól kaptak. Az eredetileg egyébként húsvétkor szokásos ajándékok szavatossága szeptember végén járt le, de volt olyan is köztük, amelyikre semmilyen cimkét nem ragasztottak - hangzott el az RTL Híradójában.

Az egyik tojáson például az látszik, hogy lejárati dátuma 2008. szeptember 31-e. Másokon nincs feltüntetve lejárati idő. A lejárt szavatosságú tojások azokban a Mikulás-csomagokban voltak, amelyeket a BRFK a fővárosi rendőrök gyermekeinek ajándékozott.

Rendkívül sajnálatosnak tartjuk, hogy a jelenlegi helyzetben a munkáltató így becsüli meg a rendőrcsaládok ünnepét - mondta Konkoly Adrienne, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének jogi ügyvivője.

A BRFK 4500 mikuláscsomagot rendelt, Tafferner Éva szóvivő tájékoztatása szerint három cég ajánlata közül választották ki a szerintük legjobbat. Azt mondja, a panaszok után rögtön intézkedtek.

Jeleztük a cégnek, amely azonnal intézkedett arról, hogy ezek a csomagok visszakerüljenek hozzájuk, és természetesen kicserélték őket - mondta a szóvivő. Hozzátette: a cég jelzése szerint 150 olyan csomag került a budapesti rendőrséghez, amelyik ilyen típusú terméket tartalmazott.

A szakszervezet szerint azonban többről lehet szó. Az érdekképviselet az élelmiszerbiztonsági hatósághoz fordul.

Olvasóink írták

 • 6. flexsnake 2008. december 08. 16:46
  „Fasza egy cég ami megnyerte ezt az ajánlatot, gyorsan elsózták volna a megmaradt árút.
  Azért a lejárati idő nem azt jelenti hogy egy nappal utána már kukacos és veszélyes hulladék.
  De akkor is elég gáz hogy ilyet szállítottak.
  A rendőrők nem magyarokra lőttek hanem álmagyar garázda szarháziakra.Egyébként miundnek kitüntetés járt volna de ez más téma! :D”
 • 5. fegizsu 2008. december 08. 16:36
  „Szerintem nem csak a rendőrök gyerekei kaptak abból a csokitojásból! Mások hova fordulhatnak?”
 • 4. gróf 2008. december 08. 10:37
  „Az én gyerekeim semmit nem kaptak a munkahelyemtől...

  Ettől függetlenül, ha adunk valamit a rendőr gyerekeknek, elvárom, hogy ne szart adjanak...egyrészt gyerekekről, másrészt közpénzről van szó!!!”
 • 3. papsajt 2008. december 08. 09:06
  „Ezek azok a rendőrök,akik 2 éve magyarokra lőttek Pest utcáin? Júj de sajnálom őket!”
 • 2. No.6-Sy 2008. december 08. 08:42
  „Lehet, hogy csak egy ócska vicc volt, hiszen szeptember 31-e nem létezik a naptárban. Ettől függetlenül véleményem szerint a lehető legaljasabb tett a tiszta és ártatlan gyermeki örömöt tönkretenni - tegye azt bárki, bármilyen okból is.”
 • 1. lelketlen 2008. december 07. 21:26
  „a kurva életbe.kik állhatnak eme meg nem nevezett cég mögött,hogy ezt meg merte tenni.ez esetben nem igazán releváns,hogy rendőr szülő gyermekét etetnék egészségre veszélyes szeméttel vagy bárki másét.egy ilyen eljárás fel ér egy országos kútmérgezéssel.csak remélem,hogy az illetékesek nem csak az árúkészlet,de a cég megsemmisítését is elrendelik.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A lakosság egyre nagyobb része érzi át a világválságot

Az embereket egyre inkább érdekli és érinti a globális pénzügyi világválság. A felmérés szerint nőtt a jövővel kapcsolatos borúlátás. Tovább olvasom