Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 14°C | 23°C Még több cikk.

Lemondatják a gyilkossággal vádolt Fideszes képviselőt

Rendkívüli közgyűlést hívott össze hétfőre a dunaújvárosi képviselő-testület, ahol leválthatják G. Roland képviselőt. A Fideszből kizárt politikus azért van őrizetben, mert a gyanú szerint három éve társaival megölt és bebetonozott egy vállalkozót.
Új tagot választ a dunaújvárosi közgyűlés hétfő reggeli, rendkívüli ülésén a szociális-, egészségügyi és lakásügyi, valamint az oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottságba az emberölés miatt meggyanúsított G. Roland helyett – számolt be a Magyar Idők. A gyilkosággal gyanúsított és jelenleg előzetesben ülő politikus többek közt a város közbiztonsági tanácsnoka, de felügyelő bizottsági tagja a kézilabda akadémiának is.

Ismert: G. Rolandot és két társát azzal gyanúsítja rendőrség, hogy közük volt egy 2013-as emberöléshez. Az áldozat egy több mint két éve eltűnt dunaföldvári vállalkozó, M. Antal. A rendőrség később arról tájékoztatott, hogy a férfit eltűnésének napján otthonában ölték meg, holttestét múlt vasárnap találták meg eltemetve egy dunaújvárosi ház pincéjében - írja a BorsOnline.
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háromszázan jelentkeztek az ingyenes klímareferens-képzésre

A regionális környezetvédelmi Központ közreműködésével szervezett ingyenes klímareferens-képzésére háromszázan jelentkeztek. Tovább olvasom