Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 14°C | 27°C Még több cikk.

Lendvai: a Jobbik erősödése minden pártnak tennivalót ad

A Jobbik erősödése, a politikai térkép "sötétebbre festése" minden parlamenti pártnak tennivalót ad - mondta a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában hétfő reggel Lendvai Ildikó, a MSZP elnöke, aki szerint a mozgalom európai parlamenti (EP) választási eredményének be kellene indítania a "politikai vészcsengőt".
"Miközben mi itt egymással voltunk elfoglalva, mondjuk így, parlamenti pártok, történt valami, és ebben a történésben mindnyájunknak van tennivalója" - tette hozzá. Lendvai Ildikó úgy fogalmazott: a Jobbik sikerének oka az lehet, hogy "valószínűleg valódi kérdéseket tesz fel", noha szörnyű, romboló, gyilkos választ ad ezekre.

Olvasóink írták

90 hozzászólás
 • 90. flexsnake 2009. június 10. 00:20
  „88. súlyosbító tényező. Mostanában a helyedben inkább ezt nem hangoztatnám ;)”
 • 89. maradando 2009. június 09. 00:28
  „76. Logaritmus.
  A befutó listára került hölgyeknél nem csak a pénz a domináló. Az egyéni szereplés és csillogás lesz a menő !
  Sajnos én is várok egy-két botrányos megnyilatkozást az álltalad megnevezett nagyasszonytól. Amire már volt is a napokban példa. De talán kinővi ! /?/”
 • 88. abdul66 2009. június 08. 23:44
  „Hát én is megtettem amit lehet,szórólapozás,családtagok,ismerősök meggyőzése stb.,meg is lett az eredménye, de még sok dolgunk lesz,és ezt ingyen,meggyőződésből csináljuk.Ezt a Logar-hoz hasonló sz@rháziak úgy sem érthetik meg.”
 • 87. KovácsPistike 2009. június 08. 21:16
  „Lendvai boszorkánykonyhája a vizionálás...”
 • 86. ClarkGriswald 2009. június 08. 18:35
  „Röhejes, hogy mindenki minden mögött összeesküvést szimatol, elfelejtve azt, hogy az összes párt folyamatosan ügyetlenkedik, rendszeresen ellentmond önmagának... haho ezeknek fingjuk sincs, hogy mi lesz holnap, nemhogy iszonyatosan megszervezett, hónapokra, évekre lebontott terveket szövögessenek előre bekalkulálva mindent, ami még pusszban befolyásolhat egy adott eseményt vagy nem létező választói attitűdöt... Most akkor hogy van ez? Az MSZP kapkod és egyik napról a másik napra bénázik, de közben sunyi módon megszervezi a tüntetéseket,hackeli a médiát, az agyunkat, létrehoz fidesz szivató pártokat szőröstül bőröstül ??? A kettő között nincs véletlenül ordító ellentmondás? Jaaaa hogy a saját balf...ságukat és a világgazdasági válságot is megszervezték, hogy genocídiumot hajtsanak végre a nemzeten és ezt ellensúlyozandó létrehozták a Jobbikot??? hm... barátim használjuk már a fejünket, nem pedig csak az érzelmek...”
 • 85. flexsnake 2009. június 08. 18:31
  „83.
  Tévedés hülye náci trotyli. Azok az idők már elmúltak mikor elnézték a menetelgetést ;) Azért megnyugtat hogy lassan de biztosan szétmállasz és megesz a betegség ;) CSak előtte még nehogy neked húzzanak be :D”
 • 84. lopicigazsi 2009. június 08. 18:01
  „Nekünk is van tenni valónk:
  írni -
  www.afal.hu
  __________”
 • 83. Mathiasking 2009. június 08. 17:54
  „79. hozzászólás flexsnake 2009.06.08. 17:24

  Tévedés .......... gyerek! Még a szavazó ládát is helybe hozták a voksokért! Be is húztam az X-et!

  Tudod elmúltak azok az idők amikor gyalázkodhattak a komcsik minden következmény nélkül. Jó lesz ha meghúzod magad, mert más világ fog jönni!”
 • 82. achilleus 2009. június 08. 17:35
  „Lehet, hogy csak folytatják az "aknamunkát":
  http://index.hu/velemeny/2009/06/08/szemelyesen_alapitotta-e_a_jobbikot_szilvasy_gyorgy/
  "(....) Ezek után jött az EP-választási kampány, ahol az MSZP-nek és az SZDSZ-nek annyira nem maradt semmi ötletük, hogy jobb híján, kissé azért meglepő húzással, saját maguk helyett a Jobbiknak kampányoltak.(...)"”
 • 81. trainman 2009. június 08. 17:31
  „Lendvai beteg, és fröcsög a gyűlölettől, és ráadásul hazudik, mint a vízfolyás. Azt merte mondani, hogy a választók többsége!!!!! most időt kért , hogy jobban megismerhesse a baloldal programját. és az MSZP megkívánja adni nekik ezt az időt, és folytatják a kormányzást, mert úgy látja, ezt kívánja tőlük most az ország! Ilyet csak egy beteg, vagy egy velejéig gonosz ember mondhat, egy ilyen választási vereség után! Esetleg a Fekete lovag, aki miután levágták a kezét, lábát, azt ajánlotta Arthur királynak, egyezzenek ki döntetlenben. Meddig akarják még osztani az észt nekünk?”
 • 80. Vöröske 2009. június 08. 17:28
  „Én nem érzem magam fasisztának,pedig a jobbikra szavaztam.Egyszerűen csak elegem lett,hogy a rendszerváltás óta a hatalmon levő pártok kilopták az országot.Mindenkinek több joga van ebben az országban,mint nekünk magyaroknak.A cigókkal meg az a bajom,hogy elvárnák,hogy mi kb 9 millió magyar idomuljunk hozzájuk.Mire fel? Ez Magyarország, NEM Cigányország! Lophatnak,csalhatnak,ölhetnek büntetlenül.Semmi bajom nincs a többi emberrel,lehet ez arab,kínai,zsidó,néger,csak dolgozzon.Ne várja el,hogy az állam,ezáltal mi tartsuk el őket.Ettől még nem vagyok rasszista!Nem azt mondjuk,hogy írtsuk ki őket,csak azt,hogy ők is vegyék ki részüket az állam fenntartásában.”
 • 79. flexsnake 2009. június 08. 17:24
  „68. de te még most sem szavazhatsz :D”
 • 78. hazaipalya 2009. június 08. 17:21
  „75,igen most összefogás volt a javábol,még Toroczkay is beallt a sorba. Gratulalok én is mindenkinek. ló-gar,ezek vagytok tik,mingyárt a másik zsebében turkáltok,bezzeg ha tiedben turkálna vki egyböl felháborodnál.”
 • 77. mugri 2009. június 08. 17:11
  „A loggicsekkött kiffelyezetenn dóppingóta a naggy zzakóó, mer anyit irrkállbe minndennhovva minnteggy mérrgezött eggérr, he-he:)))”
 • 76. Logaritmus 2009. június 08. 16:58
  „70. hozzászólás maradando: a szókimondásnak csak akkor van értelme, ha a mondandó mögött ész és jóakarat is van. Szerintem a Jobbikból mindkettő hiányzik, a vezetőit az érdekli, hogy a borzalmas tagság hátán mennyi állami pénzhez jutnak. Morvai Krisztina mindjárt havi 3-4 milliót kap.”
 • 75. Mathiasking 2009. június 08. 16:56
  „71. hozzászólás hazaipalya 2009.06.08. 16:44

  Jobban örülök annak, hogy a cigány összefogás bebizonyította, hogy nem létezik, mint annak, hogy a Jobbik bekerült az UNIÓ-s parlamentbe. Tudom mennyi munka van mögötte, de én már ehhez kissé öregnek érzem magam, de mi ´56-osok tudjuk kire szavazzunk! Még egyszer gratulálok mindenkinek, aki részt vett benne!”
 • 74. achilleus 2009. június 08. 16:53
  „Szegény Lendvai és Mesterházy halálra aggódják magukat a fideszért. Még a végén megsajnálom őket ....”
 • 73. Mathiasking 2009. június 08. 16:51
  „Egy kis adalék: 1 EP képviselő 16.000.- EUR-t kap költség elszámolás gyanánt! Nem kell sehova sem igazolni az elköltését. Továbbá: Genf, Brüsszel és a lakhelye közötti ingyenes utazási lehetőség, amennyiben bekerül valamelyik frakcióba, akkor az őt támogató pártja szintén jogosult havi általányban részesülni. A Csurka féle MIÉP ez miatt esett ki a 2002-es választásokkor. Nem kapott külföldi "apanázst". A Jobbik, meg fog erősödni és külön frakciót alakit vagy a Népártot erősíti! Lesz gondja a szoclibeknek, annyi szent!”
 • 72. achilleus 2009. június 08. 16:47
  „Ebben a pártban úgy látszik ez a "normális":
  "2009-06-08 16:07
  Az MSZP-frakció tartja az irányt - Mesterházy szerint a Fidesznek kell elgondolkodnia
  "Az MSZP-frakció egyhangúlag kiáll a Bajnai-kormány és programja mellett az európai parlamenti választási vereség után is" - közölte Mesterházy Attila frakcióvezető a képviselőcsoport ülése után, amelyen a kormányfő, illetve elődje, Gyurcsány Ferenc is részt vett.(...) A frakcióvezető szerint nem az MSZP-nek, hanem - az eddigi magyar választástörténet legnagyobb arányú győzelmét arató - Fidesznek kell elgondolkoznia az eredményen az alacsony részvétel és a Jobbik jó szereplése miatt. "”
 • 71. hazaipalya 2009. június 08. 16:44
  „szia Mathias!én tettem,kopogtatokat gyüjtöttem,a családtagoakt rábeszéltem szavazzanak a Jobbikra,szorolapoztam,akkor az interneten nyitottam egy Jobbikos chat-szobat. elég aktiv voltam. de ez csak a kezdet. a komolyabb munka az orsz-gyülési választás lesz. akkor még többet kell majd dolgoznom. dehát szivesen teszem!és ingyen. ez a lényege.”
90 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

EP-választás: a Jobbik az MSZP sarkában

A Fidesz tizennégy, az MSZP négy, a Jobbik három, az MDF pedig egy képviselőt küldhet az Európai… Tovább olvasom