Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 8°C | 22°C Még több cikk.

Lendvai: Az abszurd színjátékból valóban elég volt

Az MSZP abszurd politikai színjátéknak nevezi Orbán Viktor nyilatkozatát, amely a Fidesz önkormányzati képviselőinek fórumán hangzott el pénteken.
Lendvai Ildikó, a szocialisták elnöke pénteki közleményében azt írja: abszurd, hogy a Fidesz elnöke olyan polgármesterek előtt szónokol a vagyonadó ellen, akik városukban, településükön maguk is adót vetnek ki az ingatlanokra.

Lendvai Ildikó szerint azzal, hogy Orbán Viktor ellenzi a 30 millió forint feletti vagyonok megadóztatását és a személyi jövedelemadó csökkentését, a Fidesz köt paktumot a vagyonosokkal a munkavállalók ellen, amivel az MSZP-t vádolja.

Közleményében a pártelnök úgy fogalmaz: abszurd, hogy Orbán Viktor a bankok támogatásával vádol, miközben "maga is házalt Angela Merkelnél a bankok megsegítéséért". Abszurd az is, hogy a parlament szétkergetésére buzdít, miközben az Európai Parlamentbe igyekszik - áll a közleményben.

Olvasóink írták

 • 9. KolomparBeyonce 2009. május 30. 22:47
  „taqlan akkor MONNYON LE!!!”
 • 8. Power 2009. május 30. 14:58
  „Lendvai elftársnő bezzeg nem panaszkodott az ország sírásójára, az MSZP-SZDSZ "paktumra".”
 • 7. garbon 2009. május 30. 13:56
  „Lendvai attól fél, hogy választások után kirázzák a pálott bugyijából.”
 • 6. igazságkereső 2009. május 30. 11:14
  „Kedves Lendvai Ildikó!Tudom mostani megjegyzésemre nem tud válaszolni, de hátha a DM.T.Szerkesztősége átküldi Önhöz ezt a kis megjegyzést: a Fidesz nem kötött paktumot a vagyonosokkal, lehet,hogy Ön nem ismeri saját környezetét? Tessék szíves lenni megmondani,hogy az elmúlt hét évben Önök MSZP-sek hogy igazították a dolgozók fizetését -pontosabban bérét - az élet mindennapjaihoz? Szíveskedjen már végre felébredni és körülnézni.Ideje lenne már Kedves Lendvai Ildikó a lényegről is beszélni,hiszen a sztahonovista idők lejártak,az emberek nem teljesen hülyék és ostobák, még ha Önök az elmúlt évek politizálásával meg is próbálták azzá tenni Őket, van akinél sikerült -ez kétségtelen - de a nagy többség talán felébredt, és pontosan látja, hogy Ön "bort iszik és vizet prédikál" most már csak azt válaszolja meg legyen szíves: miért nézi hülyének a társadalom többségét? Válaszát természetesen illő tisztelettel várom és köszönöm!!”
 • 5. ojack 2009. május 30. 11:03
  „Az is szinjáték amit ezek még csak kigondolnak,együtt a többi lenyulós rendszervisszváltó pártokkal!
  Remélem egyszer már valakik megelégelik és Recsre begyüjtik őket!”
 • 4. comet 2009. május 30. 10:01
  „Fleto szélhámos volt, Lendvai egyszerűen egy ´50 évekből reinkarnálódott agitpropos.
  Ezen a 2 pilléren meg pár száz böszmén rogyadozik az MSZP építménye. Ráadásul annyira hülyék, hogy már az irányítást is kiadták a kezükből.
  Az Mszp-re szavazóknak rá kéne rájönni, hogy az MSZP nem baloldali párt. Vezetői milliárdosok, és maga a párt külföldi beruházók érdekeinek kiszolgálására rendezkedett be. Az MSZP valójában szélsőjobbos érdekeket képvisel. Ez annyira abszurd, hogy sokan képtelenek elhinni, pedig a tények egyértelműek. A külföldi tőke az SZDSZmszp-n keresztül tette rá a kezét az országra, teszi földönfutóvá a magyarokat, veszi meg most már a földjeinket. Ezek tények.
  Az MSZP egy nagy átvágás. A Lendvai féle mozgalmisták ´fel fel proletárok´ éneke a hülyéknek szól hülyéktől. A szálakat milliárdos keresztapák mozgatják.”
 • 3. spiler 2009. május 30. 08:49
  „az a baj ,hogy ebből a nőből is elég volt”
 • 2. maradando 2009. május 29. 23:59
  „Lendvai Ildikót annyira kell komolyan venni,mint ahogyan ő is kitartott3 napig, elvei és Gyurcsány Ferenc mellett.Ha Orbán Viktor felkérné ,hogy megválasztása esetén vállaljon el egy szociális szakállamtitkári állást,kicsi gondolkodás után lehett ,nem mondana nemet.”
 • 1. Power 2009. május 29. 22:22
  „A franciák már régen (Orbán nélkül is) kiseprűzték volna Ildikót a kormánypártokkal együtt.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarországon is van új influenzavírusos beteg!

Magyarországon is kimutatták az új influenzavírust, mégpedig egy brazil állampolgárnál - közölte… Tovább olvasom