Délmagyar logó

2016. 12. 03. szombat - Ferenc, Olívia -2°C | 4°C

Leszereltek két hevesi rendőrt

Megszűnt annak a két hevesi rendőrnek a szolgálati viszonya, akik a múlt héten a hevesi romabántalmazás érintettjei voltak - írja honlapján a Heves Megyei Hírlap pénteken.
A rendőrök leszerelését Juhász István dandártábornok, Heves megye rendőrfőkapitánya jelentette be. A rendőrök elleni belső vizsgálat ezzel megszűnt, de az ügyben az Egri Nyomozó Ügyészség tovább folytatja a vizsgálatot.

December 11-én éjszaka M. András hevesi lakost elmondása szerint egyenruhások bántalmazták, gáz-riasztópisztollyal arcon lőtték, a rendőrautó csomagtartójában egy tópartra vitték és magára hagyták. A férfi másnap feljelentést tett.

Olvasóink írták

 • 16. napiszar 2009. december 20. 16:05
  „maros50 csillag születik az egyik legnagyobb bunda,azért jó hogy drukoltok csak könyörgök ne telefonáljatok be ,meg sms-t se küldjetek,mert a szar nem nézi kire küldtétek,csak a profitot osztják hóvégén egymásközt!:)Egyébként nekem is bűzlik ez a rendőrös sztori,véletlen úgy se vitték ki ha ki vitték,most nagyon könnyen ki tudsz b@....ni rendőrrel vámossal csak ne legyél fehér,mert akkor neked nem hisznek,láttam én már karón varjút!”
 • 15. maros50 2009. december 20. 11:24
  „SztrofMihálynak!

  Most volt időm, hogy válaszoljak, az este drukkoltam a csillag születikben a kis magyar néptáncos fiúnak.
  A szüleid gondolom nem ilyen gondolkodásmódra neveltek, ahogyan vélekedsz és általánosítasz a kisebbségekről.
  Elítélem a rendőri brutalitást, legyen az bármelyik népcsoport elleni fellépése. A rendőrség helyesen járt el hogy eltávolította a rendőri állományból az "intézkedő rendőröket. Emlékszel az Október 23.-i eseményekre a rendőri brutalitásokra? Gergényinek távoznia kellett! És ez így volt helyénvaló. Ne hidd, hogy a bűnözők pártján állok, elítélem mind azokat, akik bűnt követnek el, legyen az magyar vagy cigány vagy bármely népcsoport tagja. De ártatlan embereket bőrszíne miatt, legyen az barna vagy fehér, bántalmaznak elítélem. Mi történne ha Magyarországon ez a gyakorlat alakulna ki? Rá gondolni sem merek. Megdöbbentett a szomszédos ország rendőrségének fellépése a magyar labdarúgó szurkolók ellen.”
 • 14. Filctoll 2009. december 19. 21:36
  „CIKIJuanes - Halkabban mert az illetékesek meghallják és meg is csinálják.”
 • 13. CIKIJuanes 2009. december 19. 16:16
  „Szereljük le az összes rendőrt,és vegyünk fel helyettük roma állampolgárokat,hihetetlenül nőne a felderítési arány,elég lenne ha haza menne és megkérdezné Gazsi nem tudjátok xy-lont ki rámolta ki és már meg is volna a tettes,nem kellene hónapokig szarakodni!:)”
 • 12. Nostradamus 2009. december 19. 15:46
  „Ezért érdemes a Bajnai-brancsot védeni... Szerintem szereljék le mindet mert fennáll a lehetősége, hogy esetleg bántják szegény romákat, meg megfélemlítő a jelenlétük. Hadd élje ki a kultúráját a kisebbség zavartalanul, hadd lövöldözzenek, gyilkoljanak, nem baj...”
 • 11. mag 2009. december 19. 14:49
  „KÖSSZI DE A ZSARU MOST ÁT ÁL A MÁSIK OLDARA . MERT A HITTELT NEM TUDJA FIZETNI”
 • 10. SztrogofMihály 2009. december 19. 09:03
  „maros50 ó vaj miért is szégyenkezzem?!”
 • 9. maros50 2009. december 19. 08:48
  „Sztrogof Úr kérdezd meg miért?”
 • 8. maros50 2009. december 19. 08:41
  „SztrogofMihály szégyelld magad!
  Dodó mit csodálkozol a cigány politikusok azt csinálják amit a magyar politikusok,csak annyi a külömbség,hogy az utobbi még fizetést,kölségtérítést is kap is kap a sitten ez az "új kiegyezés"”
 • 7. SztrogofMihály 2009. december 19. 05:53
  „Ezeket az egyedeket nagyon védi az MSZP,gondolom makulátlan állampolgárok voltak a romák,amit erkölcsi bizonyítvánnyal is alá tudnak támasztani!”
 • 6. flexsnake 2009. december 19. 00:41
  „Őt lőtték agyon? :)”
 • 5. TELSTAR 2009. december 18. 23:11
  „"egy tópartra vitték és magára hagyták."
  Mire a sértett elénekelte az "Egyedül a tóparton" című dalt...

  Hogy kinek az érdeke a cb. szabadjára engedése? Akik el akarnak bennünket üldözni a saját hazánkból, hogy megszerezhessék a termőföldeket és az ivóvízkészletet.”
 • 4. vimvirepellere 2009. december 18. 21:49
  „Azokat kellett volna ilyen példás gyorsasággal leszerelni egytől-egyig, akik 2006-ban símaszkban, azonosító szám nélkül randalíroztak Budapesten.”
 • 3. dodó 2009. december 18. 21:48
  „Magyarországi abszurd: Reggel elítélték, este kitüntették a cigányvezért. 2009. december 18. 21:08

  Állami kitüntetést kapott az Országos Cigány Önkormányzat egyik okirat-hamisításért elítélt tagja. Rostás László a parlamentben vehette át péntek este a Kisebbségekért Díjat a köztársasági elnöktől és Kiss Péter társadalompolitikai minisztertől.

  A cigány önkormányzati képviselő a délelőttöt még a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon töltötte, ahol viszont pénzbüntetést kapott: az elsőfokú ítélet szerint ő is egyike volt azoknak a cigányvezetőknek, akik a roma kárpótlás ügyében a jogosultak helyett írták alá az osztrák megbékélési alap formanyomtatványát. A szervezet a szomszédos országba hurcolt emberek leszármazottainak folyósított egyszeri pénzjuttatást, és a bíróság szerint az 55 elítélt ezekkel a kárpótlási pénzekkel élt vissza.

  - Én a cigányságért dolgoztam egész életemben. Ha ha kell, akár szabálytalanságot is elkövet az ember, - már nem bűncselekményt -, hanem szabálytalanságot, mert olyanok a dolgok, hogy muszáj valamit mondani - jelentette ki a kitüntetett Rostás László. Arra a kérdésre, hogy most is ez történt? - az első fokon elítélt cigány önkormányzati képviselő a hírTV riporterének úgy válaszolt: Hát... ööö, nekem nem. /hírtv!”
 • 2. bo 2009. december 18. 21:40
  „Akkor mi lesz, ha kiderül, hogy a "sértett" hazudik? Elnézést kérnek a rendőröktől és újra szolgálatba helyezik őket? Na ne már!:-(((”
 • 1. dodó 2009. december 18. 20:31
  „Csodálkozik-é valaki - a politikusokon és a fajvédőkön kívül - hogy a nettó százezerért túlórázó rendőr inkább elfordul, ha a cigányt bűnözni látja?

  Kérdés: Vajon kiknek az érdeke a cigánybűnözés szabaddá eresztése...?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iskolába ment a 16 éves lány, amikor lelőtték

Egy Gyálon élő, ám budapesti állandó lakcímmel rendelkező, iskolába tartó 16 éves lány holttestét találták meg pénteken a reggeli órákban egy gyáli utcában. Tovább olvasom