Délmagyar logó

2017. 05. 24. szerda - Eszter, Eliza 13°C | 24°C Még több cikk.

Lezárták a miniszterelnöki rezidencia környékét

A II. kerületi Szemlőhegyi út érintett szakaszának zárását a kialakult belpolitikai helyzet adta esetleges kockázatokkal indokolják.
Lezárta a Köztársasági Őrezred a miniszterelnöki rezidencia környékét. A zárás vasárnap reggel kezdődött és egyelőre április 5-ig tervezik fenntartani.

A Köztársasági Őrezred indoklása szerint "A kialakult belpolitikai helyzetre tekintettel nem zárható ki, hogy a védett rezidencia környezetébe engedélyezett vagy spontán demonstrációk során, illetőleg azt követően nem alakulnak ki olyan magatartások, melyek jelentős kockázati tényezőt jelentenek a rezidencia és így a védett személy biztonságára. A védett személyek közül továbbra is a miniszterelnök úr a legveszélyeztetettebb. Ezt bizonyítják a neki, illetve családtagjainak címzett, folyamatosan küldött fenyegető és gyalázkodó postai küldemények, elektronikus üzenetek, illetve személyével kapcsolatos bejelentések."

A Köztársasági Őrezred vezetője arra kérte a budapesti rendőrfőkapitányt, hogy a zárással kapcsolatos intézkedést "további indokolt mértékű ideiglenes forgalomkorlátozási, közrendvédelmi és bűnmegelőzési intézkedésekkel egészítse ki."

A lezárt rész pontosan a II. kerület Szemlőhegyi út Fajd utca és a Józsefhegyi út közötti szakaszán, a Szemlőhegyi út 40. és 48., illetőleg a Szemlőhegyi út 33/A és 37. számok közötti terület. Az őrezred szerint a zárás helyének pontos meghatározására azért van szükség, hogy mindenki előtt nyilvánvaló legyen, hol gyakorolhatja korlátozás nélkül a gyülekezési jogát, vagy tarthat egyéb nyilvános rendezvényt.

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. klj_54 2009. március 24. 14:32
  „És Ferit beengedik?”
 • 22. flexsnake 2009. március 23. 18:58
  „Természetesen vikike idejében ugyanígy zárták le a lakása körüli részeket. Akkor nem voolt baj? Az sem mikor a roadshowjára elkísérték ? Akkor nem került pénzbe? Legalább ne elfogultan, hülyén és vakon érvelnétek :D”
 • 21. flexsnake 2009. március 23. 18:58
  „Természetesen vikike idejében ugyanígy zárták le a lakása körüli részeket. Akkor nem voolt baj? Az sem mikor a roadshowjára elkísérték ? Akkor nem került pénzbe? Legalább ne elfogultan, hülyén és vakon érvelnétek :D”
 • 20. madártej 2009. március 23. 18:06
  „Felköttetem a Lordmajort, ha bosszant bármi nesz!- mondá a Fecó és lőn világosság a Szemlőhögyön...”
 • 19. comet 2009. március 23. 17:43
  „"Lezárták a miniszterelnöki rezidencia környékét" - lehet hogy Fletót háziőrizebe vették?

  15. - jelenleg Magyarországon nincs olyan párt ami megfelelően ´tiszta´ lenne ill. rendelkezne olyan szakértelemmel és bázissal ami alapján egy ország irányítását rá lehetne bízni. Nálunk rossz és rosszabb van, de a kevésbé rosszat kell választani mielőtt a roszz teljesen tönkre tesz mindent. A kevésbé rosszak Orbánék.”
 • 18. gardista33 2009. március 23. 17:24
  „homer ,dehát a szocik mind nyuszik!egy se mert bemenni a Hirtv-be! azért ez már gáz”
 • 17. Boytronic 2009. március 23. 16:59
  „Hát a "nép nagy jótevője"méltán számithat a sokadalom "forró hálájára"nem beszélve az autógramm kérők hadáról,egyszerü óvintézkedés,de miért is?Demokratikus országunkban nem kell az erőszaktól tartani,hisz kiváló törvényeink mindannyionkat "VÉDENEK"vagy mégsem????”
 • 16. waterbear 2009. március 23. 16:45
  „Nem is értem, ha ezernyi köszönőlevél menne a rezidenciára, akkor is kinn lenne az őrezred?

  Valahogy az az érzésem, ezért megdolgozott Fletó....

  A közszereplőknek meg fel kell vállalniuk azt is amit nem szeretnének... ha pozitív, ha negatív.

  Senki sem állt egyik politikus mögött sem géppisztollyal, hogy lelövi, ha nem vállal szerepet a politikában...

  Megmérettek, könnyűnek találtattak, és ha tetszik ha nem, ennek vannak és lesznek is következményei, legalább ha anyagilag nem is, de erkölcsileg kényelmetlenül érezheti magát, remélem több évtizedig is.”
 • 15. N.P. 2009. március 23. 15:54
  „comet 2009.03.23. 12:24
  Csinálj egy ilyet mondjuk Orbánról, Pokornyiról is, vagy csak Fletóra vagy kihegyezve ?

  Flexi,
  Háát.. azért ha a család élvezte a stallum összes előnyét, akkor a hátrányokból is kellene..valamit ...nem ?
  (Ezt egyébként az összes politikusra értem. Az én gyermekeim néhány milláért hajlandóak lennének "kitenni magukat a népharagnak"!”
 • 14. comet 2009. március 23. 15:18
  „5. az Apró klánnak (Fleto családja) olyan magánhadserege van (In-Kal security), hogy ellenük a magyar hadsereg is felköthetné a gatyáját, mind az 5000 darabot. Nem véletlenül mer Fletó ilyen gátlástalan lenni. Fletonak jelenleg nincs mitől félnie. Az új kormány megalakulása és a demokrácia helyreállítása után remélhetőleg már lesz.”
 • 13. flexsnake 2009. március 23. 15:05
  „9. inkább te költözz de rohadtgyorsan és vegyél vissza mert erősen pedzegeted a pofonzsákot. Volt elitéltként nem szólhatsz bele közügyekbe. Eljátszottad a jogaid.”
 • 12. flexsnake 2009. március 23. 15:03
  „A magánéletet el kell különíteni a politikai szerepvállalástól. A magánéletében senki nem zavarható meg politikai szerepvállalása miatt. Aki képtelen az erre megalakított fórumokon nemtetszésének hangot adni az maradjon csendben. Magánemberként is megilleti az őrezred védelme és azután is megfogja hogy ezt a posztot elhagyja.
  Én meg nem szeretném hogy az én TB-mből egyetlen forintot is költsenek jobbosokra, mégis megteszik...”
 • 11. cipész 2009. március 23. 14:14
  „Miért ne védnék. Az őrezrednek legalább van tennivalója.
  most nézem az országgyűlést, a fidesz nem ember méltón viselkedik, a kis emberek nem viselkednek ilyen módon, LJ is azzal a gúnyos bepofázásaival,de itt a kis honunkban is lehet érezni a viselkedésén.
  Nézzétek már meg a LJ vagyon nyilatkozatát, mennyi földje van, meg egyebek,”
 • 10. homer 2009. március 23. 14:08
  „Aki nem bűnös, nincs mitől félnie...Ha valaki meg beszari ne legyen min.elnök!”
 • 9. Mathiasking 2009. március 23. 13:47
  „5. hozzászólás No.6-Sy 2009.03.23. 11:29

  "Helyeslem, hogy védik őket, és azt is helyeslem, hogy BÁRKIT, aki a személyük ellen támad, letartóztassanak. És amikor egy ilyen tetű az emberi jogokat merészeli emlegetni, odaadni neki a Magyar Köztársaság Alkotmányát. Amíg hűsöl, addig se unatkozzon."

  Kérdésem: Az 1956-ban tevőlegesen résztvevő emberek családját a kommunisták, Kádárral az élen, terrorizálták, ellehetetlenítették, száműzték, stb. Mit vétett a család az állam ellen? Mit vétett a Miniszterelnök a magyarság ellen? Itt Nagy Imrére Gondolok. A mai példa az valóban szégyenletes, de ezt miért kellett kivárnia Gy.F.-nek? Én már sok mindent megértem, de jobban tenné Gyurcsány úr, ha külföldre menne családostól, mint tette Rákosi Mátyás is! Mindenkinek jobb lenne.”
 • 8. Zs 2009. március 23. 13:24
  „5.

  Nem értelek - nagyrészt saját magának köszönheti a kialakult szitut; a felesége közel akkora szerepet visz a pártélet alalpítványi gagyijaiban, mint a fecó - Ha majd tisztábban lászt kicsivel és belátsz a kulisszák mögé csak egy pillanatra is (mert már annyi is gyomorforgató), akkor gondold át újra...”
 • 7. comet 2009. március 23. 12:24
  „alábbi oldalon megnézhető mit gyűjtögetett Fletó szorgos kis hangyaként, meg mit mondanak alkotmányjogászaink a bohóckodásáról. Ezek tükrében, meg az ország siralmas állapotát elnézve talán érthető a rendőri óvatosság, meg Fletó félelme.

  http://www.politaktika.hu/”
 • 6. katcsi 2009. március 23. 12:09
  „be mert, honap vége van...és viszi az anyagi támogatást, tuudod.............:-)”
 • 5. No.6-Sy 2009. március 23. 11:29
  „Szégyenletes, ahogyan viselkednek egyes emberek. A miniszterelnök MUNKÁJÁVAL lehetünk elégedetlenek, éppen ezért, meg is van a lehetősége annak, hogy más kerüljön a helyébe. De ami ezen túl van, az már senkire sem tartozik. Aljas és szégyenletes, hogy egyes emberek beteg gyűlöletükben odáig merészkednek, hogy miattuk Gyurcsánynak és főként a CSALÁDTAGJAINAK! félniük kelljen! Hol van az emberek józan esze? Mit vétett és kinek Gyurcsány felesége, vagy bármelyik gyereke is?

  Helyeslem, hogy védik őket, és azt is helyeslem, hogy BÁRKIT, aki a személyük ellen támad, letartóztassanak. És amikor egy ilyen tetű az emberi jogokat merészeli emlegetni, odaadni neki a Magyar Köztársaság Alkotmányát. Amíg hűsöl, addig se unatkozzon.”
 • 4. Mathiasking 2009. március 23. 10:52
  „Erre mi szükség? Az adófizetők pénzét így herdálni! Gyalázat.”
23 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarok gázoltak Rómában?

Egy amerikai szemtanú szerint egy magyar fiú vezette azt a kocsit, amelyik tavaly márciusban halálra… Tovább olvasom