Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 12°C | 17°C Még több cikk.

Lions-bál tizenhatodszor

Tizenhatodik alkalommal rendezték meg szombaton a Lions Club Sopron nemzetközi bálját. A bál bevételét ebben az évben is jótékony célra fordítják.
Idén is a Hotel Sopron adott otthont a Lions jótékonysági báljának. A jó hangulatú mulatság a Testvériség néptáncegyüttes nyitótáncával kezdődött, majd azt követte a Vord Dance Club moderntánc-bemutatója. A mintegy kétszáz vendéget a Club 7 szórakoztatta. Dr. Pintér György a bálon adta át a soros elnöki tisztet utódjának, dr. Csipkai Péternek. Mostantól egy éven át ő koordinálja a Lions Club Sopron tevékenységét. Az „Év oroszlánjának” Bunyevácz Róbertet választották meg, vagyis ő volt az a Lions-tag, aki az elmúlt esztendőben legtöbbet dolgozott a jótékonysági szervezetért.
A korábbi évek szokásának megfelelően a bál bevételét – ami meghaladta az egymillió forintot – jótékony célra fordítják. A Lions nem csupán a báli bevételre és a tagok felajánlásaira épít, igyekeznek szélesíteni azt a támogatói kört, amely már képes a mecenatúrára. A felajánlásokból és egyéb bevételekből idén is segítik a vakokat és gyengénlátókat, a Tóth Antal-iskolát, a rászoruló erdélyi gyerekeket, de nem feledkeznek meg az elesett nyugdíjasokról és a hátrányos helyzetű családokról sem. A tervek között szerepel egy szemészeti műszer beszerzése is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ADSL2 az Inviteltől is

Az ADSL2 bevezetésével az Invitel és T-Com szolgáltatási területén lehetőség nyílik az akár 20… Tovább olvasom