Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Lions-barátság

Egy Győrben járt és barátokra talált portoguarói turista – az ottani Lions klub elnöke – jó szándékú ötlete indította el 1992-ben városunkban az Első Győri Lions Club szervezését. A győri klub megalakításához ötleteket, szellemi segítséget adó alapító klubunkkal a töretlen barátság azóta is tart. Az oda-vissza találkozások sorában most a győriek barátságot éltető látogatása volt az esedékes. Jelenlegi elnökünk, Halbritter Mátyás ismertette klubunk eredményes mqködését, az eltelt 15 évben a rászorultaknak adott több mint 50 millió forint összegq támogatást.

Kis csapatunkat megérkezésünkkor a városházán fogadta a város polgármestere és az utolsó vacsorán is elbúcsúzott tőlünk.
A Lions-mozgalom nagyrabecsüléseként értékeltük, hogy baráti találkozónkat Bolognából Miliczky Erzsébet tiszteletbeli magyar konzul is személyes megjelenésével megtisztelte. Talán itthoni, unalomig átpolitizált életünk miatt tqnt fel, hogy sem a polgármesterrel történt találkozókon, sem a baráti értekezéseken egy szó sem volt politikáról, pártoskodó hovatartozásról. A Győri Első Lions Club rászorultakat szolgáló eredményes tevékenységét eddig is és ezután is az a vállalkozói, egyéni, klubtagsági jó szándékú társadalmi támogatás biztosította, amit egyes rendezvényeinken a győriek adományoztak. Ezek közt jelentős volt az 1%-os adóátutalás is a Győri Lions Alapítvány (adószám: 18526860-1-08) javára, amit ez évben is köszönünk.
jz

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiállították a szemtelen kutyát a moszkvai fociderbin

Elképesztő jelenet szemtanúi lehettek a nézők a CSZKA-Szpartak moszkvai fociderbin. Szerencsére - az… Tovább olvasom