Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Lionsok egy családban

Folytatás az 1. oldalról.

Kiemelten támogatják a vakokat és látássérülteket, a hátrányos helyzetű gyermekeket és családokat, a Bárczi-iskola tanulóit, a megyei kórház eszközbeszerzéseit, valamint a mindszentpusztai autistaotthon felépítését. Döncző Zoltán elnök a siker zálogának elsődlegesen a tagságot tartja. A klubosok jó barátok, minden területen segítik egymást.
– A látássérültek, az értelmi fogyatékosok, a mozgáskorlátozottak egyesületeivel és a hátrányos helyzetű nagycsaládosokkal folyamatos a kapcsolatunk. Így nem csupán tudunk a gondjaikról, hanem próbálunk enyhíteni is azokon. Az árvíz sújtotta területeken élők sorsát szintén figyelemmel kísértük, legutóbb két szőgyei család tragédiáján enyhítettünk.
Döncző Zoltán az idei karitatív akciók közül kiemelten fontosnak tartja a vállalkozói estet. Jótékonysági koncert, rendezvénnyel gazdagított, zenés borkínálás színesíti a programpalettát, utóbbi bevételével idén is a nagycsaládosokat támogatják karácsony előtt. A sport, így a jótékonysági teniszgála is az éves program része. Az Első Győri Lions Club évi 4–5 millió forint támogatást nyújt a rászorulóknak. Az elnök szerint azonban mindez – a hozzájuk befutó kérésekhez képest – csepp a tengerben, mégis remélik, hogy a csapatmunkával évről évre több emberen, közösségen tudnak segíteni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kit lehet megtalálni?

Vezetők nélkül maradt a győri városháza – írtuk lapunk tegnapi számában annak kapcsán, hogy a… Tovább olvasom