Délmagyar logó

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -8°C | -1°C Még több cikk.

Ma kezdődik a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat

Mától vasárnapig országszerte több mint 400 művelődési és közösségi házban ezernél is több program várja a közönséget a Kultúrházak éjjel-nappal eseménysorozat keretében.

Sok rendezvény a farsangi hagyományokhoz kapcsolódik majd, de érdekesnek ígérkezik az adott településekre frissen beköltözötteket megcélzó Isten hozott program, a férfi és női szerepeket tréfásan felcserélő Asszonyfarsang, valamint a helyi kulturális és gasztronómiai nevezetességeket bemutató A vidék is érték kezdeményezés is.

Az országos programsorozat célja, hogy az intézmények változatos programjaikon keresztül mutassák be a kultúrházak közösségformáló erejét.

2012-ben 156 intézmény vett részt a sorozatban, idén azonban a csatlakozók száma meghaladta a 400-at. A szervezők ennek fényében legalább 100 ezer résztvevőre számítanak.

A www.kulturhazak.hu oldalon nemcsak a részletekről lehet tájékozódni, de az online felület programnaptárként is segíti a látogatókat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Márciustól fél szocpol támogatás jár a fiataloknak használt lakás vásárlásra

A fiatalok otthonteremtési támogatása korábban is szerepelt a lakáscélú állami támogatásokat tartalmazó kormányrendeletben, de hiányzott abból a támogatás mértéke. Tovább olvasom