Délmagyar logó

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 2°C | 13°C Még több cikk.

Ma zárul le a nevezés

a borversenyre

Immár a negyedik alkalommal rendezik meg a Nyugat-Magyarországi Egyetem Bora borversenyt Sopronban, február elsején. A nevezés ingyenes, a bormintákat – fajtánként 3 palackot – ma déli 12 óráig kérik eljuttatni a soproni Bormarketing Műhely Kht. Kölcsey utcai irodájába.

– A borversenyen való részvétel lehetőséget teremt, hogy a zsűri által legjobbnak ítélt bor és termelője az egyetem hazai és nemzetközi kapcsolatai, valamint hallgatói által még nagyobb hírnévre tegyen szert – mondta Tóth Mariann, az intézmény kommunikációs irodájának vezetője. – A nyertes bort a Nyugat-Magyarországi Egyetem benevezi a Magyarországi Egyetemek Országos Borversenyére is.
A Nyugat-Magyarországi Egyetem a díjnyertes borból 2007-ben legalább 700 palackot fog vásárolni. A termelő ezen bor többi forgalomba hozott palackjain feltüntetheti a „Nyugat-Magyarországi Egyetem Bora 2007” címet. A versenyre csak a Soproni Történelmi Borvidéken termelt, OBI által minősített palackos kékfrankos vagy kékfrankos alapú cuveé borral lehet nevezni. A minta által képviselt mennyiség nem lehet kevesebb ezer palacknál. A termelő vállalja, hogy a Nyugat-Magyarországi Egyetem minden szervezeti egysége részére a díjnyertes bort a mindenkori nagykereskedelmi áron adja. Ez az ár nem lehet több mint palackonként bruttó 800 forint.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ön volt már jótékonysági rendezvényen?

Tovább olvasom