Délmagyar logó

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 12°C Még több cikk.

Macskás könyvajánlat

A macska
Beszerzés, gondozás, táplálás, nevelés

Szeretne egy macskát lakótársnak? Mielőtt azonban döntene, fontoljon meg néhány hasznos tanácsot, hogy Ön és macskája között a lehető legjobb kapcsolat alakulhasson ki. Sigrid és Harald Theilig , akik már hosszú évek óta „macskások", választ adnak minden macskával kapcsolatos kérdésre:
• Melyik macska illik hozzám?
• Mit kapjon enni?
• Milyen gondozást igényel?
• Mit kell tenni, ha megbetegszik?
• Hogyan lehet hozzászoktatni más állatokhoz?
• Hogyan nyerhetem el a barátságát?
www.libri.hu

A macska ezer arca - cicaantológia
Veress István

Macskák... Amióta az ember először nézett hosszabban rezzenetlen, foszforeszkáló szemükbe, a macskák mindig is a világmindenség titokzatos, rejtett erőt jelentették, a cicabarátokat pedig egyenesen újra és újra megdöbbenti, elbűvöli megannyi "földöntúli" képességük. Nem véletlen, hogy írók, költők, tudósok kötetnyi alkotása, értekezése szól ezekről a miniatűr tigrisekről...
www.libri.hu

A macska működése
Túlélési kalauz gyakorló gazdiknak

Baxendale, Martin

A cicák és a macskák, ezek a szőrmók csibészek, tökéletesen alkalmasak arra, hogy imádnivaló házikedvenceid és szórakoztató társaid legyenek. Ugyanakkor a cicuskák a pokol legsötétebb bugyraiba illő démoni természetet is mutathatnak, megkeserítve nappalaidat és éjszakáidat a legördögibb gonoszkodásokkal, szándékos kártételek sorával, szerelmes jajongással vagy az illattal, amit csakis ők képesek árasztani.
Ha szereted a macskádat, ám mégis éreztél már-már ellenállhatatlan kényszert arra, hogy farba rúgd szegényt, akkor te vagy az, aki e könyv bölcs tanácsait nem nélkülözheti.
Ez az a könyv, amire a világ macskatulajdonosai mindig is vártak. Most, hogy végre megjelent, élj az alkalommal! Legyen mindig a kezed ügyében ez az átfogó szakkönyv! Erezni fogjátok a változást: te is és a macskád is.
www.libri.hu

Macskalexikon
Veress István

... ALVÁS, ANGOLKÓR, ANGÓRA, BAJUSZ, BOG, BALINÉZ, ETETÉS, FAJ, FÁJDALOM, KÁMEA, LÁZMÉRÉS, MACSKANYELV, MOSAKODÁS, MUTATVÁNYOK, SZIÁMI, TÚLTÁPLÁLÁS, TÜZELÉS, UNALOM...
és még 500 címszó a macska fajtáiról, színváltozatairól, tartásáról, gondozásáról, táplálásáról, betegségeiről, neveléséről, viselkedéséről, történetéről, szokásairól.
www.libri.hu 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapj el, ha tudsz (Catch Me If You Can)

A 20. század egyik legravaszabb bűnözőjének elképesztő történetéből a háromszoros Oscar-díjas Steven… Tovább olvasom