Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Madonna válni akart férjétől

Madonna egy dokumentumfilmben bevallotta, hogy be akarta fejezni házasságát Guy Ritchie-vel.

Szokás szerint beszél a Kabbaláról is, továbbá elalszik férje születésnapi buliján. Megmondja az igaz szerelemről alkotott definíciót is.

A kis Rocco már a férjétől született
"Nem ismertem a férjemet, amikor hozzámentem. Egy idő után már egészen másnak tűnt, mint aminek én elképzeltem. Be akartam fejezni vele az egészet"- vallotta be az énekesnő egy róla szóló új angol tévédokumentumfilmben.

A legfontosabb az elgondolkodtatás

A film egyik jelenetében Madonna 24 órán át vonakodik, hogy szóba álljon férjével, valamint az a szép pillanat is megtekinthető, ahogy az énekesnő egy vita után lemond egy írországi utazást, írja egyebek mellett a brit Sunday Mail című lap. Madonna ugyanakkor pozitívan szemléli férjével való összezörrenéseit. "Sosem akartam a dolgok könnyebbik végét megfogni. Minden nap köszönetet mondok istennek, hogy olyan férfihez mentem hozzá, aki elgondolkodtat. Nekem ugyanis ez az igaz szerelemről alkotott definícióm."

Nem jó, ha túl könnyen megy minden

Az énekesnő bevallja, hogy egy rövid ideig még a válás lehetőségét is fontolgatta, aztán mégis együtt maradt Ritchie-vel, úgy gondolja ugyanis, hogy "senki sem tökéletes". Madonna szerint amúgy sem létezik tökéletes lélektárs, és nem egyszerű jó házasságban élni: "Ha túl könnyen megy minden, nem kényszerülsz arra, hogy építsd magad vagy gondolkodj."

Sikerült megmenteni a házasságát
Madonna gyerekei

Madonna és Guy Ritchie 2000 decemberében egy skóciai kastélyban házasodtak össze. Egy közös fiuk van, a négyéves Rocco. Ő is feltűnik a filmben, valamint az énekesnő előző kapcsolatából származó kilenc éves lánya, Lourdes is, aki előbb arról panaszkodik, hogy nagyon keveset látja turnézó anyját, majd arról, hogy csak vasárnaponként engedik meg nekik, hogy filmeket nézzenek.

A férj masszíroz, a feleség bealszik

Az egyelőre csak Amerikában sugárzott dokumentumfilm egy további jelenetében Guy Ritchie a szerető férj szerepében látható, amint felesége talpát masszírozza egy fellépés után. A koncert után Ritchie megpaskolja Madonna hátát és egy "Well done" köszöntéssel dicséri. Egy másik hasonlóan érdekes jelenet, amikor Madonna és Ritchie egy londoni pubban ünnepli a filmrendező születésnapját. Madonna italt önt férjének, majd nem sokkal utána elalszik, Ritchie pedig tovább ünnepel barátaival. A film nyitójelenetében az énekesnő természetesen a Kabbala írott tanairól is mesél.
A film Madonna legújabb koncertturnéjának backstage-ébe is bepillantást nyújt, ahol olyan hírességek fordulnak meg, mint Gwyneth Paltrow, Iggy Pop és Michael Moore. Madonna új lemeze Confessions on the Dancefloor címmel az elkövetkező hetekben jelenik meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csornai csoport

Rábacsanak–Egyed 2–0 (0–0). Gsz.: Rákli, Nagyváradi. Markotabödöge–Rábakecöl… Tovább olvasom