Délmagyar logó

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 8°C Még több cikk.

Magosz: milliárdos kár érte az államot egy bábolnai földeladásnál

A Magosz szerint egyértelműen bizonyítható, hogy Horváth Klára, Bábolna MSZP-s polgármestere mindent megtett azért, hogy egy 240 hektáros bábolnai föld az államtól egy magánbefektető tulajdonába kerüljön.
Az értékesítéssel a Magosz számításai szerint körülbelül 7,7 milliárd forint kár érte a magyar államot.

Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján alátámasztásul felolvasta egy ingatlanforgalmazó cég hirdetését, amelyben az említett 240 hektáros bábolnai telket mintegy nyolcmilliárd forintért kínálják eladásra.

A területet - amelyet még Horváth Klára kezdeményezésére írt ki pályázatra az állam - most az a cég akarja eladni, amely korábban két strómanon keresztül 227 millió forintért vásárolta meg - mondta Budai Gyula.

Olvasóink írták

 • 2. dodó 2010. március 28. 21:45
  „Majdnem 10 milliárdos közvagyont passzolt át a zsidó befektetőnek a szo(cionista)

  A Magosz szerint egyértelműen bizonyítható, hogy a biztosan 100 százalék magyar származású Horváth Klára, Bábolna MSZP-s polgármestere mindent megtett azért, hogy egy 240 hektáros bábolnai föld az államtól egy zsidó magánbefektető tulajdonába kerüljön. Az értékesítéssel a Magosz számításai szerint körülbelül 7,7 milliárd forint kár érte.)
  A területet most az a cég akarja eladni, amely korábban két strómanon keresztül 227 millió forintért vásárolta meg egy olyan pályázat során, amelyet a bábolnai polgármester kezdeményezésére írt ki az állam - közölte Budai Gyula.
  Álláspontja szerint Horváth Klára - aki országgyűlési képviselő is - nemcsak abban vett részt, hogy a területet átjátssza a zsidónak, hanem tevékenyen hozzájárult ahhoz is, hogy a befektető megszerezze, értékesítse ezt a földet. Budai Gyula úgy látja, a polgármesternek a nyomozás során választ kell adnia arra a kérdésre, "mi volt neki ebben az üzlet".”
 • 1. web 2010. március 28. 18:10
  „http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=260761”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Mol lassítja a belföldi földgáz-kitermelés csökkenését

Már korábban kipróbált és alkalmazott technológiák segítségével növeli a földgázkihozatalt a Mol,… Tovább olvasom