Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Magyar nőket vert meg egy salzburgi kebabárus

A nézeteltérést az okozta, hogy a vendégek meg akarták változtatni rendelésüket.
Ketten megsérültek, amikor tettlegességig fajult egy vita egy kebabárus és három magyar nő között vasárnap Salzburgban - közölte hétfőn a rendőrség.

A nézeteltérést az okozta, hogy a vendégek meg akarták változtatni rendelésüket, ami az eladó szerint már nem volt lehetséges. Emiatt összeszólalkoztak, majd később a felszolgáláskor a török származású boltos magyar nyelven szidalmazni kezdte a nőket.

A vita először tányérdobálózássá, majd tettlegességig fajult, az eladó két nőt ököllel arcon ütött. A két nő sérüléseinek súlyosságáról nem közöltek információkat a hatóságok.

A kiérkező rendőrök feljelentést tettek az ügyben.

Olvasóink írták

 • 7. nanemaaa 2012. augusztus 21. 14:15
  „6. zsozso64
  "Persze minden nép kitermeli a maga szemetét..."
  Na de ennyit? :)

  Egyébként amit a Bp-i vendéglátósokkal - voltak jó páran ebben a cipőben - csináltak az kész kabaré. Egy-egy ilyen túlszámlázás után bezáratták 2 hétre! Mi ez, ha nem bűnpártolás? Egy életre bezáratnám, és a tulajt fekete listára tenném, hogy az életben ne tudjon újra vendéglátózni. Lopjon inkább másképp.

  Azért engem érdekelne, hogy ebben a törökös ügyben mi is az igazság. Azt kb nagyjából mindenki tudja, aki járt már török bazárban, hogy milyen a török, ha vendégül lát és milyen amikor alkuszik. Két teljesen különböző viselkedési forma. Ezért nem nagyon tudom elképzelni, hogy azok a magyar asszonyok annyira vétlenek lettek volna az ügyben.”
 • 6. zsozso64 2012. augusztus 21. 13:05
  „Azért én tudnék említeni olyan magyar vendéglőst, aki a német (vagy holland, erre már nem bitzosan emlékszem)
  vendégnek a családi, 6 fős halászlés ebéd, italfogyasztással együtt kivitte a 1.300.000,-Ft számlát.
  Miután a vendég nem fizetett, lett egy kis lökdösődés, meg pofozkodás, meg bankkártya elkobzás..stb.
  Ez egy budapesti csárdában történt, ehte magyar vendéglőssel, ehte magyar felszolgáló személyzettel.
  Persze minden nép kitermeli a maga szemetét...”
 • 5. nanemaaa 2012. augusztus 21. 10:28
  „Pedig a kirándúlás ollyán szípen indút. Segílybűl mentünk ki Százbúrgbá, gondotuk veszünk fukszot. Közbe megíheztünk, oszt bementünk elnyomott kiissebségi társnak vélt gyumurzsákhon. Először nem ákártá elfogádni az Erzíbet utálványunkát, májd kijakadt a rendelésünkön. Pdig millen szípen kértük, hogy a kétbabba ne tegyík mást csak sült csülköt meg fröccsöt de jazt küllön pohárba. Ez meg elklezdett kajabálni, mint az a másik szakács, a Kaja Ibrahim, hogy eztet ű nem csinájja, me nem igy van a recepbe. Mi meg montuk neki, ha recepre van szügsége mennyen az orvoshon, de ettű meg mégjobban kiborút, meg a narancslés bögre is...mondjuk abba a Julinak is vót része. Há pedig áránnyá fizetüünk vóná. Deja török rásszistá I-Bráhim ollan csúnyán kájábaált velünk, hogy eztet mán nem bírtuk tollerálni (csak azt tudnám ez mit jelent).”
 • 4. Mathiasking 2012. augusztus 21. 10:15
  „Nem kell rasszistának lenni, de a Lajtától nyugatra már sok problémát okoznak a "benszülött" vendégmunkások. Nagy a probléma, amit itthon nem lehet érzékelni csak akkor, ha kimész és tapasztalod a saját bőrödön. Egyébként ez olyan probléma nekik, mint nekünk a roma kérdés. A hasonlóság szinte látható. :-)”
 • 3. bánki 2012. augusztus 20. 20:19
  „Kebab ? Ősi osztrák kaja?

  Esetleg a kultúrák találkozása ?”
 • 2. klj-54 2012. augusztus 20. 19:00
  „Csak kettőt?”
 • 1. Fri-GO 2012. augusztus 20. 17:32
  „Török gyerek megvágta...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a Külhoni Magyarságért Díjat

Az idén kilenc határon túli magyar szervezet és személyiség kapta meg a Külhoni Magyarságért Díjat. Tovább olvasom