Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Magyarország új arcai

Sakkbajnok, operaénekes, mesterszakács és Malév-pilóta is van ha-
zánk új arcai között.

Tizenegy világhírű magyar adja nevét és arcát az új turisztikai  imázskampányhoz. Májusban kilenc európai nagyváros - London, Párizs, Berlin, Amszterdam, Koppenhága, Frankfurt, Madrid, Milánó és Brüsszel -  tizenkét repülőterén lesznek láthatók a világító poszterek, az  úgynevezett city light plakátok. A 100 milliós reklámkampány mottója: "Talent for entertaining" - amely arra utal, hogy a tehetségek szülőhazájában a vendégfogadást is tehetséggel művelik. 

Rost Andrea
A világ legjobb női sakkozója, Polgár Judit Magyarországot, a sztár szoprán Rost Andrea és a világjáró hegedűművész, Kelemen Barnabás Budapestet, a vitorlázás magyar bajnoka, a fiatal Margitics Botond a Balatont ajánlja az utazóknak. 

Dr. Bender Tamás, a Nemzetközi Orvosi Hidrológiai és Klimatológiai Társaság elnöke az egészségturizmust, Vizi E. Szilveszter, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke  konferenciaturizmust, Kalla Kálmán a Gundel étterem Európa-díjas mesterszakácsa a magyar gasztronómiát, Szepsy István az év borásza a magyar bort hirdeti. 
Lázár Vilmos fogathajtó világbajnok a lovas turizmusra, Hegedűs  Gábor golfmester az ország nemzetközi színvonalú golfközpontjaira, Veres Zoltán Boeing 737-es Malév kapitány - nem mellesleg összetett műrepülő Európa-bajnok - pedig a nemzeti légitársaság szolgáltatásaira hívja fel a figyelmet.  

Kalla Kálmán
A repülőtereken látható poszterekre várhatóan 35 millió ember pillant rá és jut eszébe Magyarország. Az európai médiumokban is megjelennek majd a fotójukkal illusztrált plakátok. A 17 nyelven készülő imázs hirdetéseket a Magyar Turizmus Rt. 21 országban működő  külképviseletei helyezik el folyamatosan a lapokban.  
Az MT. Rt. 2004-ben alkalmazta először azt a gyakorlatot, hogy neves személyiségek közreműködésével mutatja be az országot. Akkor -  Tony Curtis és Laky Zsuzsannna szépségkirálynő részvételével - 15-16 százalékos forgalomnövekedést és nyolcvanmilliárdos többletbevételt értek el.  

A kampány képei letölthetők a Magyar Turizmus Rt. www.itthon.hu  oldalán is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy Balázs feltépi a deszkát a színpadon

Győrött ismerik és szeretik. Nemrégiben Schönberggel parolázott, a világhírű zeneszerző a Miss Saigon előadása után gratulált neki. Most a fővárosban, a Madách Színházban Webber Csodálatos játékának főszerepét próbálja. Lehet, hogy nemsokára a Macskák, Az operaház fantomja zeneszerzője is személyesen mondja majd el neki: Gratulálok, Nagy Balázs! Tovább olvasom