Délmagyar logó

2017. 01. 19. csütörtök - Sára, Márió -7°C | 0°C

Magyaros pulykanyárs grillen

Gyors, finom és könnyű grillvacsorát ajánl az origo szakácsa a a nyári estékre - friss salátával az igazi!

Hozzávalók:

1 kg pulykamell filé, 1 kis tubus gulyáskrém, fekete bors, 1 dl joghurt, 3 zöldpaprika, 2 cukkini, 3 vöröshagyma, 20 dkg húsos császárszalonna, olívaolaj

Elkészítés:

A pulykamell filét vágjuk kétszer két centis kockákra. Tegyük tálba, majd nyomjuk rá a gulyáskrémet, daráljunk rá fekete borsot és adjunk hozzá két evőkanál natúr joghurtot. Keverjük jól össze és tegyük a hűtőbe pár órára.

A paprikát, cukkinit, vöröshagymát és a húsos császárszalonnát szeleteljünk fel. A hússal váltakozva fűzzük fel bambusz vagy fém nyársra. Faszénparázson mindkét oldalát süssük pirosra. Sütés közben olívaolajjal kenegessük.
 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törvény az információszabadságért

Elfogadták az IHM által benyújtott, az elektronikus információ-szabadságról szóló törvényt. Tovább olvasom