Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Majdnem ötezer randalírozót állítottak elő Franciaországban

Több, mint 4700 embert állítottak elő Franciaországban a hátrányos helyzetű peremvárosokat lángba borító október végi és november elejei zavargásokról folytatott vizsgálatok során. A zavargások során kihirdetett szükségállapotot három hónapra meghosszabbították.
1540 embert a zavargások befejeződése után állítottak elő a tetten ért 3200 emberen kívül. Az előállítások nem érnek véget a zavargások befejeződésével - tette hozzá a miniszter a francia városok polgármestereinek szövetsége előtt beszélve.

"Azoknak, akik fosztogattak, akik bűnöző módjára viselkedtek, felelniük kell országunk igazságszolgáltatása előtt" - szögezte le Nicolas Sarkozy.

Az országos rendőr-főkapitányság adatai szerint 650 ember került rács mögé, 6-8 százalékuk külföldi állampolgár. A zavargások során kihirdetett szükségállapotot a törvényhozás november 21-től kezdődően három hónapra meghosszabbította.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Generációk főzőcskéje

Generációk egymás közt, egymásért program keretében régi ételeket
és recepteket elevenítettek fel az idősek a fiataloknak, s a személyes kapcsolat révén a generációk is közelítettek egymáshoz. Egy jó ötlet, egy jó akció és sok sok finomság találkozott egymással. A Kisalföld receptgyűjtő versenye csaknem száz recepttel gazdagodott. Közülük várhatóan jó pár bekerülhet a Kisalföld szakácskönyvébe. Tovább olvasom