Délmagyar logó

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Majka cáfol

Nem léptem félre - állítja Majka, akivel kapcsolatban nemrég találgatások jelentek meg.

Egy aktfotómodell azt állítja, a mai napig viszonya van Majkával.

-Van egy  hölgy, akivel volt egy kapcsolatom egy évvel ezelőtt és  most így próbál bekerülni a tv-be, az újságba és előrukkol azzal, hogy a mai napig a szeretőm. Hát ez elég vicces- mondja Majka.

Ramóna nem tagadja, megviselték a kedveséről megjelent pletykák, de ő megbízik  Majkában. Úgy érzi, az elmúlt hónapok boldogsága és szerelme elég erőt ad ezekben a napokban.

-Megbeszéltük, majd elválik, hogy alakul a dolog. De szerintem a kilenc és fél hónap alatt, ha minden pletykának felültem volna, akkor már nem itt tartanék – nyilatkozta Rami.

Az újságcikkekben az olvasható, hogy a fotómodellnek –aki Majkával egy házban lakik- nyár óta tartó viszonya van a műsorvezetővel, amit egy „sietek" tartalmú sms-sel támasztott alá.

-Én nem láttam ezt az sms-t, sehol megjelenni. Kíváncsi vagyok rá persze, ha van is nála ilyen,  egy egy évvel ezelőttiről lehet szó – állítja a rapper-műsorvezető.

A modell lányon kívül, a lapokban öbb lakó is megszólalt, akik állítólag látták Majkát a szőke ciklonnal, illetve azt állították, hogy Majka és Ramóna veszekedéseitől hangos a ház. A műsorvezető szerint azonban nincsenek is ilyen nevű szomszédai.

-Várom, állok elébe a szomszédoknak. Aki hall minket veszekedni és aki látja, hogy én átmegyek ehhez a lányhoz, aki rám nyitotta az ajtót, amikor én a hölggyel enyelegtem, várom. Ne álneveken beszéljen, hanem álljon ki és mondja ki – szólít fel Majka.

Majka és Ramóna mindössze egy saroknyira laknak egymástól, ezért nem gondoltak még arra, hogy összebútorozzanak.

-Megvan a maga bája, hogy egyszer én alszom ott, máskor ő nálam. Ritkán fordul elő, hogy nem vagyunk együtt esténként – mondja a Barátok közt Zsófija.

Ramónában Majkán kívül több barátja is tartja a lelket és a botrány kirobbanásának reggelén meglepetés vendégek érkeztek hozzá.

-A szüleim reggel tízkor ott álltak az ajtóm előtt egy csokor virággal. Ők azok, akikre számíthatok és ott állnak mellettem.

Majka és Ramóna tehát továbbra is egymás mellett áll és remélik, néhány nap alatt eloszlanak a fejük fölül a viharfelhők.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orosz filmhét Győrben

Az orosz kultúra és filmművészet iránt érdeklődőket várnak az orosz filmhétre, január 12. és 16.… Tovább olvasom