Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 11°C Még több cikk.

Majka és Dopeman kibékült

Úgy tűnik végre vége a harcnak. A két vehemens rapper a VIVA COMET miatt úgy döntött: békét köt.

Évek óta zajlott már a háború Majka és Dopeman között, hogy honnan indult, talán már senki sem emlékszik. Hónapokon át üzengettek egymásnak a sajtón keresztül és a nemrégiben tartott Sztárboxon még egy közös fotóra sem voltak hajlandóak összeállni. Most azonban rájöttek, nem érdemes tovább gyűlölködni.

A VIVA, a díjátadó kampányaként a különböző kategóriák jelöltjeinek versenyeket szervezett. Így történt ez a fiúkkal is, akiket egy vívásra invitáltak, hogy ne csak zenei téren küzdjenek meg egymással, ezzel is igyekezve elnyerni a rajongók kegyeit és persze minél több szavazatot begyűjteni.  

A megmérettetésen a fiúk közül Majka, Dopeman, LL Junior és Emilio jelent meg, Gáspár Lacit ugyanis sajnos nem engedte el a TV2. A VIVA-s szervezők aggódtak is egy kicsit, vajon ez a harc milyen lesz, egymásnak esik-e Majka és Dopeman, ahogy teszik már két éve folyamatosan.

Ekkor azonban megtörtént amit senki sem várt, melyben a másik két jelölt is oroszlánrészt vállalt.
A fiúk az RTL Reggeliben kezdtek, ahol eleinte igen feszült volt a hangulat. Egy idő után azonban a nézőknek is feltűnhetett, hogy a két „keménylegény" egyre jobban kerülgeti egymást és bár cinikusan, de beszélgetni is kezdtek. Az adás szüneteiben ugyanis Junior és Emilio erőteljesen győzködni kezdék őket, hogy nincs értelme a háborúskodásnak.

„Nem kell ezt már túldimenzionálni, az idő megold mindent. Örülök hogy végre emberi viszonyunk van egymással, hiszen sértődésből nem élünk meg. Bár most éppen egymás ellenfelei vagyunk, hiszen a VIVA COMET a legnagyobb szakmai harc, úgy gondoltuk legyen ez az utolsó megmérettetés. Ez azonban nem emberi, hanem szakmai összecsapás. Nagyon örülök hogy jelöltek, és az hogy Majka is jelölt valahol az én érdemem, hiszen ő is az én „fiam". Békét kötöttünk, egyikünk sem jött ki jól ebből a viszálykodásból. Ettől persze még továbbra is úgy gondolom hogy igazam volt, de mára már Majka indokait is figyelembe tudom venni. Elegem volt a sajtóban való üzengetésből, én férfi vagyok, szeretem férfi módjára lerendezni a dolgokat"  - mondta el Dopeman a nagy békülésről.

Majka hasonlóan vélekedik, úgy érzi nem tett jót a háborúskodás.
„Lehet hogy ezentúl sem leszünk a legjobb barátok, de normalizálódott a kapcsolatunk. Ma már az is szóbajött, hogy jövő héttől akár együtt járunk edzeni."

A fiúk ezután egy VIVA-s víváson is részt vettek, a zenetévé ugyanis megteremtette a lehetőséget az utolsó békés fizikai ütközetre. A döntőbíró nem más, mint a híradós Szellő István volt, aki örömmel nézte végig és bírálta a párbajokat. Ezt az összecsapást ugyan Majka nyerte, Dopeman egy cseppet sem érezte úgy, hogy az ózdi hős legyőzte volna. Hatalmas pacsival váltak el és megegyeztek: jövőhéten találkoznak az edzéseken.  
Hogy mi lesz a továbbiakban azt senki sem tudhatja, de bízunk benne hogy tényleg a VIVA COMET  lesz az utolsó harc, persze már kesztyű, kard és szópárbaj nélkül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarország hátul kullog a netezők listáján

Magyarország az utolsók közt van az internet-használat arányát tekintve mind a lakossági, mind a vállalkozási szektorban. Az EU-ban a 16-74 évesek 47 százaléka használta az internetet 2004 első negyedévében. Az internetezők között több a férfi, mint a nő, és több a fiatalabb, mint az idősebb. 2004 elején a vállalkozások 89 százaléka vette igénybe a világhálót. Tovább olvasom